15.2 C
Sibiu
vineri, martie 29, 2024

Psihologul Mihai Copăceanu își lansează cea mai nouă carte, la Sibiu

Cele mai citite

Sibienii sunt invitați marți, 31 iulie, ora 19, la o un eveniment de lansare de carte și dezbatere despre „Dependența sexuală și riscurile sexualității”, recenta publicație a psihologului sibian Mihai Copăceanu.
Printre vorbitori se vor număra Mihaela Huzoaică, subcomisar de Poliție (Compartimentul Analiză și Prevenire a Criminalității) și dr. Elena Ucenic, medic primar Obstetrică-Ginecologie. Întâlnirea va fi moderată de Mihai Copăceanu, autorul volumului, care anunță că sunt așteptați și alți invitați surpriză.
„Dezbaterea va aborda aspecte clinice ale dependenței sexuale, dar și cazuri de agresiuni sexuale și violuri din Sibiu (săptâmânal au loc astfel de infracțiuni în județ) cât și elemente de educație sexuală pentru tineri. Efectele negative ale ignoranței comportamentului sexual, lipsa educației sexuale din școli, nevoia de cunoaștere și, în funcție de caz, de psihoterapie sunt doar câteva aspecte asupra cărora doresc să atrag atenția în special adolescenților, tinerilor, părinților care își iubesc copiii și doresc să îi înțeleagă”, spune autorul.
Evenimentul va avea loc la Perla Timi’s Ice Caffee Sibiu (Piața Mare, nr. 6). Dat fiind locurile limitate, organizatorii roagă confirmarea participării la adresa mihai.copaceanu8@gmail.com.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Retrospectivă. Primarii Sibiului 1990 – 2024

Activitatea Primăriei Sibiu, după Revoluția din 1989, se împarte în două perioade distincte: înainte și după Klaus Iohannis, în...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect