Acum citesti:
Florin Piersic și Medeea Marinescu vor fi „Străini în noapte”, la Sibiu
Intreg articolul 2 minute de lectura

Florin Piersic și Medeea Marinescu vor fi „Străini în noapte”, la Sibiu

Florin Piersic și Medeea Marinescu revin pe scena din Sibiu, pe 2 octombrie, când vor fi „Străini în noapte„. Actorii vor prezenta piesa scrisă de Éric Assous și în regia lui Radu Beligan la Centrul Cultural „Ion Besoiu”, de la ora 19.

„Străini în noapte” este un spectacol ce se clasează și în prezent pe primele poziții în topul preferințelor iubitorilor de teatru. În piesă, Florin Piersic joacă rolul lui Pierre, un bărbat în floarea vârstei care, după o noapte petrecută într-un bar, este condus acasă de Julietta (Medeea Marinescu), o femeie frumoasă și tânără. Ea știe cine este el și tocmai de aceea și-a propus să-l însoțească în apartamentul lui, iar el este cel care află în acea seară un lucru care îi va schimba viața. Dar până la dezvăluirea marelui secret, Julietta mărturisește mai întâi că este prostituată și îi cere bani, apoi că de fapt este reporter și că face cercetări pentru următorul articol, însă aceste întorsături de situație sunt menite să ne dezvăluie cine sunt cele două personaje cu adevărat, este descrierea spectacolului.

Bilete se găsesc la casa de bilete a Sălii de spectacol. Programul este: lunivineri, între orele 13.15 – 21, sâmbătă– duminică, între orele 11 – 21. Pentru mai multe detalii, puteți suna la numărul 0748 028 233.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.