13.3 C
Sibiu
vineri, martie 29, 2024

“Centenarul Marii Uniri 1918-2018”, la Șmig

Cele mai citite

Primăria și Consiliul Local Alma alături de Consiliul Județean Sibiu organizează duminică, 9 septembrie, la Șmig, evenimentul “Centenarul Marii Uniri 1918-2018”. Programul debutează la ora 11 cu un Te Deum la Monumentul Eroilor din Șmig și continuă cu un recital al elevilor școlilor din Alma, Șmig și Geacăș. Organizatorii vor acorda și unele diplome și premii, iar deschiderea programului artistic va avea loc la ora 15.
Vor evolua în fața spectatorilor elevii școlilor gimnaziale din cele 3 localități ale comunei, teatrul de copii TacT din Sighișoara, Ansamblul Vise Îndrăznețe Ațel, Ansamblul de Dansuri Maghiare din Mediaș, Ansamblul “Cununa Blăjelului”, Ansamblul “Almășanul” cu soliștii vocali Ilarie Lăpădat, Iulia Lăpădat și Aurel Maier, Ansamblul “Poienița”, dar și soliștii vocali Antonia Muntean, Gicu Muntean, Victoria Meițescu, Alina Pinca, Maria Dan Păucean, Emilia Muntean și Costel Popa.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

FOTO/ULTIMA ORĂ: La un pas de catastrofă. Explozie puternică la Rafinăria Petromidia

O explozie neurmată de incendiu a avut loc, vineri dimineața, la Rafinăria Petromidia, cu degajări foarte mari de fum....
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect