fbpx
Acum citesti:
Regal de folk în decembrie: au început înscrierile pentru Mediaș Cetate Seculară
Intreg articolul 1 minute de lectura

Regal de folk în decembrie: au început înscrierile pentru Mediaș Cetate Seculară

Asociația Culturală Mediaș Cetate Seculară în parteneriat cu Primăria Municipiului Mediaș organizează în perioada 8-9 decembrie cea de-a 35-a ediție a festivalului concurs de muzică folk “Mediaș Cetate Seculara”. Evenimentul va avea loc la Sala Traube din Mediaș. În perioada 7-25 noiembrie au loc înscrieri în concursul de interpretare.

Înscrierea pentru etapa de preselecţie se va face completând formularul de participare de pe site-ul www.medias-cetateseculara.ro şi transmiterea obligatorie prin e-mail, la adresa contact@medias-cetateseculara.ro, a înregistrării audio ca şi demo, respectiv a cântecelor pe care le va prezenta în concurs, în format MP3).

Început în anul 1974, Festivalul-Concurs „Mediaş-Cetate Seculară” a reprezentant locul de debut pentru numeroşi tineri pasionaţi de muzică şi poezie, care au reuşit să răzbată dincolo de porţile sufletului omenesc. Pe scenele din Mediaş, în zilele şi nopţile de festival, au oferit recitaluri extraordinare atât laureaţi ai ediţiilor precedente, cât şi interpreţi consacraţi din muzica românească precum Mircea Vintilă, Mircea Baniciu, Gheorghe Gheorghiu, Ducu Bertzi, Vali Şerban, Grupul Ecoul, George Ani, George Munteanu, Elena Cârstea, Mădălina Manole, Anca Ţurcaşiu, Daniel Iordăchioaie, Ioan Gyuri Pascu, Victor Socaciu, Vasile Mardare sau Emeric Imre.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.