fbpx
Acum citesti:
Copiii pictează turtă dulce, la Târgul de Crăciun
Intreg articolul 2 minute de lectura

Copiii pictează turtă dulce, la Târgul de Crăciun

Copiii sunt invitaţi să îşi demonstreze creativitatea la un nou eveniment organizat în cadrul Târgului de Crăciun din Piaţa Mare. Aici, în perioada 10 -16 decembrie, se va desfăşura atelierul de pictat turtă dulce.

“Turta dulce este simbolul dulciurilor de Crăciun. Ne amintește de copilărie și ne bucurăm să o consumăm oricând. Acum, ea poate arăta exact cum și-o imaginează fiecare, fiind pictată de copii în Atelierul lui Moș Crăciun. E o amintire frumoastă și dulce în același timp”, spun organizatorii atelierului.
Atelierele se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între cinci și nouă ani. Participanții vor păstra mica lor “operă de artă“ și vor primi diplome de „calificare” și câte o fotografie de grup.
Costul unui atelier este de 20 lei/copil, plata făcându-se la “Atelierul lui Moș Crăciun”, în Piața Mare, la Târgul de Crăciun.
Învățătorilor şi educatorilor li se va elibera, în urma participării, un certificat pentru participarea la activități extrașcolare.
Pentru școli, grădinițe și grupuri organizate, participarea la ateliere se face de luni până vineri, cu începere între orele 8 și 16 și durează o oră. Vizita se face doar în baza unei programări efectuate online, folosind formularul special, în limita locurilor disponibile.
Pentru public, atelierele sunt deschise vizitatorilor sâmbăta şi duminica, fără a fi necesară o programare, între orele 12-20. Intrarea la ateliere se face la oră fixă.
Potrivit organizatorilor, în fiecare an, peste 4.000 de copii viziteată Atelierul lui Moş Crăciun. Până acum, în ediţia 2018 au mai avut loc ateliere de făcut lumânări şi de preparat biscuiţi.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.