fbpx
Acum citesti:
Arta sunetului, arta culorii și arta de a fi alături unii de alții. Eveniment caritabil la Sibiu
Intreg articolul 2 minute de lectura

Arta sunetului, arta culorii și arta de a fi alături unii de alții. Eveniment caritabil la Sibiu

Duminică, 16 decembrie, va avea loc la restaurantul PIANO, din strada Zaharia Boiu, numărul 3, de la ora 18, un eveniment cu caracter caritabil, sub genericul „TOGETHER WE ART”, desfășurat sub forma unui concert live, însoțit de o expoziție de pictură cu licitație.

Participanții se vor bucura de un concert în care artiștii Claudia JINARIU și Andrei OLTEAN vor îmbina magistral sunetele muzicii de voce, cu cele de vioară și pian.

Expoziția cuprinde două tablouri aparținând artiștilor plastici Alin TRIF și Horațiu BOTA, care vor fi licitate în cadrul manifestării, suma de pornire fiind de 400 de lei. Cei care doresc pot face donații în seara evenimentului. Fondurile strânse cu acest prilej vor fi redirecționate către un CAZ UMANITAR al fundației UN COPIL, O SPERANȚĂ”.

„Banii adunați în urma acestui eveniment vor fi donați unei familii cu venituri extrem de scăzute. Este frumos să-i ajuți pe cei din jur, iar acest lucru te împlinește sufletește. Cu siguranță nu ne vom opri aici. Vom continua colaborările de acest gen”, au declarat organizatorii.

Claudia JINARIU este absolventă a Liceului De Artă din Sibiu. Pasionată de muzică, încă de la vârsta de 4 ani a început orele de vioară. A participat la numeroase concursuri naționale și internationale. A studiat în SUA timp de 2 ani, dupa care s-a mutat în Dublin, unde a locuit până acum 8 luni.
Andrei OLTEAN este un pianist sibian, talentat, fost clăpar al trupei Bleckstar și organizator al Sibiu International Street ART Festival.

Alin TRIF a fost elev al Liceului de Artă din Sibiu, apoi student al Facultății de Arte Plastice și Design din Timișoara. După terminarea facultății și-a continuat cariera, studiind Proiectare și Design Interior în sudul însorit al Andalusiei, Huelva. În perioada 6-15 iunie 2018 a revenit la Sibiu cu o expoziție personală intitulată „Pasiune pentru artă și golf”.

Horațiu BOTA a urmat cursurile Liceului de Artă din Sibiu, apoi a absolvit Facultatea de Design din Timișoara. Este pasionat de pictură. În prezent este designer și concept artist pentru aplicațiile mobile la IBM, dar și designerul aplicației Sibiu City App.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.