fbpx
Acum citesti:
Povestea unei pete, la Teatrul “Gong”
Intreg articolul 2 minute de lectura

Povestea unei pete, la Teatrul “Gong”

Sâmbătă şi duminică, pe 12 şi 13 ianuarie, la Teatrul pentru Copii şi Tineret “Gong” se joacă “Der Fleck” sau “Pata”.

Spectacolul prezentat în limba germană, cu supratitrare în limba română, va avea loc sâmbătă, de la ora 18, şi duminică, de la ora 11, şi are la bază povestea unei pete care e supusă unor analize într-un laborator. Lumea devine astfel una microscopică în care întâlnim și o gumă de mestecat uriașă sau o varietate de scame jucăușe.
“Pentru cei mai mici dintre spectatori, copiii cu vârsta cuprinsă între 1 și 4 ani, spectacolul este unul de atmosferă, cu imagini multiple și personaje cu care se poate interacționa fără frică. Pentru părinți, „Pata” este un îndemn la liniștea cu care putem privi problemele pe care le avem. Petele au întotdeauna ceva de spus, să le ascultăm cu atenție!”, spun reprezentanţii Teatrului “Gong” din Sibiu.
Accesul publicului la acest eveniment se face pe baza biletelor puse în vânzare la sediul Teatrului, începând cu data de 9 ianuarie, conform programului (miercuri, joi, vineri orele 11 – 18, sâmbătă 10 – 18 și duminică 10 – 14) și online, din platformele entertix.ro și myticket.ro. Prețul unui bilet este de 9 lei, tarif unic. Pentru biletele achiziționate online nu se percepe comision.
La acest spectacol în regia semnată de Leta Popescu, toţi participanţii vor sta aşezaţi pe pernuţe, pentru a crea un mediu plăcut pentru cei mici.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.