fbpx
Acum citesti:
Copiii, invitați să se joace la Teatrul “Gong”
Intreg articolul 2 minute de lectura

Copiii, invitați să se joace la Teatrul “Gong”

Timp de o oră, cei mici sunt provocați să participe la worksop-ul “Jocuri distractive”. Acesta va fi organizat joi, 31 ianuarie, de la ora 17, la Teatrul pentru Copii și Tineret “Gong” din Sibiu.

Atelierul este recomandat copiilor vorbitori de limbă germană, cu vârstă cuprinsă între șase și zece ani.
“Cum ne-am putea distra mai bine decât jucându-ne și iar jucându-ne? Poate doar construind un joc cu propriile noastre mâini! În cadrul atelierului Kreativ îi vom implica pe cei mici în confecționarea unor minunate jocuri de răbdare și dexteritate, cu ajutorul cărora vom putea cu siguranță înlătura monotonia și plictiseala din viața lor. La final copiii vor fi tentați să prelungească atmosfera antrenantă participând la spectacolul captivant: „Eine Ziege, ein Wolf und drei sympathische Zicklein” (ro. O capră, un lup și trei iezi simpatici)”, spun organizatorii.
Un bilet la acest workshop este 14 lei.
Înscrierile la ateliere se fac pe baza biletelor cumpărate de la sediul Teatrului din strada Alexandru Odobescu nr. 4, conform programului Agenţiei de Bilete: miercuri, joi, vineri 11 – 18, sâmbătă 10 – 18 și duminică 10 – 14 sau online din platformele entertix.ro și myticket.ro.
Locurile sunt limitate la 10 participanţi/atelier.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.