fbpx
Acum citesti:
“Trei surori adorabile” deschid seria “ESTE Filmul de Miercuri”, la Centrul Cultural “Ion Besoiu”
Intreg articolul 2 minute de lectura

“Trei surori adorabile” deschid seria “ESTE Filmul de Miercuri”, la Centrul Cultural “Ion Besoiu”

În fiecare zi de miercuri, la Centrul Cultural “Ion Besoiu” din Sibiu vor rula filme europene de artă sau pelicule românești. “CINE M-A văzut la Habitus” se reinventează sub titulatura “ESTE Filmul de Miercuri”.
Primul film ce va rula va fi comedia franțuzească “Trei surori adorabile”, cu o regie semnată de Saphia Azzeddine și François-Régis Jeanne, miercuri, 23 ianuarie, de la ora 20.30, în Sala Mică a Centrului Cultural “Ion Besoiu”.
Filmul urmărește trei povești. “Lauren, o tânără seducătoare de 29 de ani, încearcă să pătrundă în lumea modei pariziene și nu ratează nicio serată organizată în oraș. Olivia are 28 de ani și două obsesii: să salveze afacerea cu dulciuri a părinților și să-și găsească bărbatul ideal. La 26 de ani, Salma, entuziastă profesoară de istorie, încă locuiește cu mama ei, la periferie. Drumurile lor par a fi cum nu se poate mai diferite, dar într-o zi ele se întîlnesc. Tatăl pe care nu l-au cunoscut niciodată le lasă moștenire un minunat apartament în Paris. Pentru cele trei surori, conviețuirea va fi ca o bombă cu ceas”, este descrierea filmului.
Prețul unui bilet este 17 lei. Elevii, studenții și copiii sub zece ani vor plăti 12 lei.
Bilete se găsesc online, pe EventBook, și la casieria Centrului Cultural “Ion Besoiu”.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.