fbpx
Acum citesti:
Marius Manole, despre recursul compensatoriu: Nu se pun în pielea unei mame căreia i-a fost violat copilul
Intreg articolul 2 minute de lectura

Marius Manole, despre recursul compensatoriu: Nu se pun în pielea unei mame căreia i-a fost violat copilul

Marius Manole

Actorul Marius Manole a declarat, la emisiunea “Oameni de Colecție” de la DigiFM, ca nu este deloc de acord cu recursul compensatoriu și s-a declarat revoltat de întreaga situație. 

 „Nu poți să spui că eliberezi niște violatori că au condiții proaste. Știi câți copii trăiesc în condiții proaste și se duc la toaletă în curte? Pe ei cine îi eliberează? Știi de ce sunt păreri pro? Pentru că lor nu li s-a întâmplat nimic. Pentru că ei nu îi înțeleg pe părinții cărora le-au fost violați copiii. Pentru că ei nu se pun în pielea unei mame căreia i-a fost violat copilul. Nu sunt Iohannist, nu d-aia mă duc la proteste. Nici el nu a făcut nimic. Încearcă acum, pe ultima sută de metri, că intră în campanie electorală. Nu sunt pentru Cioloș, pentru Iordache, pentru Dragnea”, a spus actorul.

Discuții aprinse despre legea recursului compensatoriu s-au lansat în această săptămână dupa ce un recidivist eliberat din penitenciar în baza acestei legi a omorât, cu 11 lovituri de cuțit, un tanar de 25 de ani la Medias.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, miercuri, ca, în urma întâlnirii pe care a avut-o cu premierul Viorica Dăncilă, va face o evaluare a consecinţelor legii, iar luni dimineaţă îi va prezenta şefei Guvernului propuneri legislative şi non-legislative.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.