15.2 C
Sibiu
vineri, martie 29, 2024

Peste 50 de voluntari au ajutat la lucrări în Palatul Copiilor în prima zi

Cele mai citite


Lucrările de curățenie la viitorul sediu al Palatului Copiilor, din fostul internat al Liceului Tehnologic „Henri Coandă” din Sibiu, au început. Zeci de voluntari au fost alături de conducerea instituției și de părinții copiilor care studiază aici.


„Luni am muncit pe brânci, cu toții. Am fost 51 de voluntari care ne-am dedicat timpul pentru a curăța încăperile clădirii. Am spart pereți și am adunat moloz, am dat cu șpaclul și ne-am prăfuit, am măturat și am reciclat, am ascultat muzică și am râs. Dar cel mai important e că ne-am unit pentru copiii noștri. Camerele de la etajul 2 și 3 sunt sunt acum eliberate de obiecte, gunoaie și moloz. Tot ce trebuie să mai facem e să dăm toată huma și vopseaua jos de pe pereți. Acest lucru trebuie să se întâmple până sâmbătă. E de lucru mult. Avem nevoie de mâini harnice! Mulțumim tuturor oamenilor frumoși care luni au umplut cu moloz un container 15mc și un container de 30 mc lemn. Împreună mutăm munții, trebuie doar să ne propunem acest lucru!”, spun reprezentanții Palatului Copiilor Sibiu.
Palatul Copiilor din Sibiu va trebui să se mute, din aprilie, de pe strada Constituției, pe strada Henri Coandă, în spațiul pus la dispoziție de Consiliul Local Sibiu.
Clădirea are, însă, nevoie de îmbunătățiri și reabilitări majore, în valoare de peste 250.000 de euro.
Cei care vor să sprijine Palatul Copiilor o pot face donând către Asociația Pro Palatul Copiilor Sibiu, în contul RO95RNCB0227159638480001, deschis la BCR, pe numele Petru Liviu Rotaru.

FOTO: Cristian Bisca

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Retrospectivă. Primarii Sibiului 1990 – 2024

Activitatea Primăriei Sibiu, după Revoluția din 1989, se împarte în două perioade distincte: înainte și după Klaus Iohannis, în...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect