fbpx
Acum citesti:
Teatrul de Balet Sibiu deschide anul cu „Trilogia Ionesco”
Intreg articolul 1 minute de lectura

Teatrul de Balet Sibiu deschide anul cu „Trilogia Ionesco”

Trilogie Ionesco”, un spectacol de dans contemporan, în coregrafia Monicăi Fotescu-Uta, este evenimentul care deschide seria evenimentelor din 2019, la Teatrul de Balet Sibiu.

Balerinii sibieni îi așteaptă pe toți iubitorii dansului duminică, 27 ianuarie, de la ora 19, la Sala Thalia, pentru a face o incursiune în lumea absurdului lui Eugen Ionesco. Opera marelui dramaturg român este sursa de inspirație a spectacolului în trei părți, care îi va purta pe spectatori prin ”Lecția”, ”Scaunele” și ”Rinocerii”, pe muzica lui Antonio Vivaldi, Thomas Tallis, Edith Piaf şi Art Blakey.
Dacă „Lecţia“ aduce în prim plan o elevă silitoare, însă nu foarte dotată intelectual, un profesor care nu are răbdare cu ea şi o menajeră demonică, împreună cu o serie de situații ce se încheie cu o tragedie, „Scaunele“ ”vorbesc” despre singurătatea umană. Apoi, ultima parte a spectacolului, „Rinocerii“, prezintă conflictul dintre individ şi societate.
Biletele pentru acest eveniment pot fi cumpărate fie online, de pe kompostor.ro, fie de la casa de bilete aflată în Parcul Tineretului, nr.1, la parter.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.