fbpx
Acum citesti:
“Harap Alb” ajunge în weekend la Sibiu
Intreg articolul 1 minute de lectura

“Harap Alb” ajunge în weekend la Sibiu

În acest sfârșit de săptămână, la Teatrul pentru Copii și Tineret “Gong” din Sibiu se spune povestea maturizării unui băiat, în timpul unei călătorii inițiatice în care învață să își facă prieteni și să găsească soluții pentru situații complicate.

Este vorba despre “Harap Alb”, spectacol ce se va juca sâmbătă, 26 ianuarie, de la orele 11 și 18, și duminică, la ora 11, în sala Parter a Teatrului, în regia lui Gavriil Pinte.
“Spectacolul lui Gavriil Pinte vizualizează povestea aşa cum a fost ea scrisă de Ion Creangă: personajele sunt create din hârtie şi lemn, schimbările de decor şi costume se fac la vedere, sub ochii copiilor, iar povestea scrisă iese din carte şi capătă viaţă pe scenă”, spune conducerea Teatrului “Gong”.
Accesul publicului la acest eveniment se face pe baza biletelor puse în vânzare la sediul Teatrului conform programului (vineri între orele 11 – 18, sâmbătă 10– 18 și duminică 10 – 14) și online, din platformele entertix.ro și myticket.ro. Prețul unui bilet este de 9 lei. Pentru biletele achiziționate online nu se percepe comision.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.