fbpx
Acum citesti:
Copiii, invitați să creeze primul lor teatru de umbre, la “Gong”
Intreg articolul 2 minute de lectura

Copiii, invitați să creeze primul lor teatru de umbre, la “Gong”

Copiii cu vârste cuprinse între șase și zece ani sunt invitați să participe la “Primul meu teatru de umbre”, un atelier coordonat de Aurelia Călinescu, la Teatrul pentru Copii și Tineret “Gong”, ce se va desfășura sâmbătă, 2 februarie, de la orele 10 și 12.


“Haideți să însuflețim scena primului nostru teatru de umbre cu prințese sau cavaleri și de ce nu cu personajele tale preferate. Folosind cartonul, hârtia colorată, o sursă de lumină și nu în ultimul rând imaginația, vom putea antrena aceste minunate siluete într-o aventură de neuitat”, spun organizatorii.
“Atelierele de meștirilit” de la “Gong” își propun să dezvolte un mediu creativ-educațional pe un model ce are la bază promovarea unor cursuri interactive pentru copii. Totodată cei mici vor deprinde tehnici de mânuire și animație, prin care vor însufleți obiectele construite de ei.
Înscrierile la ateliere se fac pe baza biletelor cumpărate de la sediul Teatrului din strada Alexandru Odobescu nr. 4, conform programului Agenţiei de Bilete: miercuri, joi, vineri între orele 11 – 18, sâmbătă 10 – 18 și duminică 10 – 14 sau online din platformele entertix.ro și myticket.ro. Prețul unui bilet este de 14 lei, tarif unic. Locurile sunt limitate la 10 participanţi/atelier.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.