fbpx
Acum citesti:
„Filarmonica de Comedie” aduce la Sibiu miniaturi umoristice
Intreg articolul 2 minute de lectura

„Filarmonica de Comedie” aduce la Sibiu miniaturi umoristice

În cea de-a doua jumătate a lunii februarie, la Sala Thalia ajunge „Filarmonica de Comedie”, un spectacol de miniaturi umoristice, scrise de Radu Gabriel si avându-i ca interpreți principali pe Radu Gabriel, Marius Florea Vizante si Gheorghe Ifrim.

Cei trei actori de comedie sunt cunoscuți din aparițiile de pe micul ecran (grupul Vouă, serialele „Las Fierbinți”, „Pariu cu viața”, „Ultimul stinge lumina”) și li se alătură Leonid Doni și Mihai Munteniță.
„De-a lungul timpului am scris pentru televiziune peste 400 de scheciuri, scenete, miniaturi satirice. Unele au rămas în amintirea telespectatorilor, altele au rămas pe YouTub. Cele mai multe au fost uitate… Dar oricare ar fi fost soarta lor, fiind niște produse de televiziune, nu au trecut niciodată prin proba de foc a întâlnirii directe cu publicul. Am făcut acest spectacol-cocktail pentru a da ocazia celor care le-au văzut să le revadă pe scenă, iar celor care erau prea tineri ori prea ocupați ca să se uite la televizor să le prilejuim o întâlnire cu comedii scurte, cu și depre români”, spune Radu Gabriel, autorul spectacolului.
Spectacolul se va juca pe 23 februarie, de la ora 19, la Sala Thalia. Bilete se găsesc online, pe www.iabilet.ro, la prețul de 50 de lei.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.