fbpx
Acum citesti:
„Muzicanții din Bremen” vin, săptămâna viitoare, la Teatrul „Gong”
Intreg articolul 2 minute de lectura

„Muzicanții din Bremen” vin, săptămâna viitoare, la Teatrul „Gong”

 

„Muzicanții din Bremen” vor face spectacol weekendul viitor la Teatrul pentru Copii și Tineret “Gong” din Sibiu. 

Spectacolul după Frații Grimm și tradus din limba germană de  Zoltán Kalmár se va juca sâmbătă, 9 februarie, de la orele 11 și 18, și duminică, 10 februarie, de la ora 11.

Acesta este recomandat copiilor cu vârsta peste trei ani.

„Muzicanţii din Bremen”, în regia lui Lilly Krauss-Kalmár, pe muzică compusă de Florin Grigoraş, este o producție a Teatrului pentru Copii şi Tineret “Gong” ce reuşeşte să păstreze substanţa iniţială şi specifică poveştilor prin mijloacele tradiţionale teatrului de păpuşi, după cum arată conducerea instituției.

Povestea spune că un măgar, ce nu îi mai avea trebuinţă stăpânului său, a pornit la drum spre oraşul Bremen pentru a deveni muzician în orchestra oraşului. Călătoria se dovedeşte a fi o întreagă aventură, plină de culoare şi ritm, alături de un câine, o pisică şi un cocoş, noii prieteni ai drumeţului.

Accesul publicului la acest eveniment se face pe baza biletelor puse în vânzare la sediul Teatrului, conform programului (miercuri, joi, vineri între orele 11 – 18, sâmbătă 10 – 18 și duminică 10 – 14) și online, din platformele entertix.ro și myticket.ro. Prețul unui bilet este de 9 lei. Pentru biletele achiziționate online nu se percepe comision.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.