fbpx
Acum citesti:
Concurs de creație literară “Lirismograf”: sunt căutate tinere talente
Intreg articolul 1 minute de lectura

Concurs de creație literară “Lirismograf”: sunt căutate tinere talente

Casa de Cultură a Studenților Sibiu lansează cea de-a 19-a ediție a Concursului de Creație Literară „Lirismograf”, organizat pe patru secțiuni: poezie, proză, dramaturgie,  critică literară. Evenimentul se adresează  tuturor  tinerilor din țară cu vȃrstă cuprinsă ȋntre 16 și 30 de ani, ale căror lucrări ȋnscrise ȋn concurs nu au mai fost publicate. Lucrările împreună cu adresa completă trebuie trimise pe sibiuccs@gmail.com, pȃnă în 18 martie. Detaliile competiției se regăsesc pe www.facebook.com/CasaStudentilorSibiu/.

„Ȋn fiecare ediție, acest concurs a oferit tinerilor oportunitatea de a ȋmpărtăși creațiile originale tânărului public cititor ca o alternativă la literatura contemporană, o literatură prin care tinerii se descoperă pe sine şi lumea ȋnconjurătoare. În acest spirit, dorim să celebrăm originalitatea și diversitatea creațiilor tinerilor noştri scriitori și să  încurajăm apropierea acestora  de  literatură”, a declarat Liliana Popescu, directorul Casei de Cultură a Studenților din Sibiu.

Vor fi declarate câștigătoare lucrările care vor obține cel mai mare punctaj acordat de membrii juriului, iar editarea lor ȋn Antologia ”Conexiuni” va începe imediat după anunțarea învingătorilor.

 

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.