13.3 C
Sibiu
vineri, martie 29, 2024

FOTO – Sute de medieșeni au pornit în Marșul pentru Viață

Cele mai citite

Câteva sute de medieșeni au participat, vineri după amiaza, la a patra ediție a Marșului pentru Viață. Manifestarea, organizată de către Protopopiatul Mediaş în parteneriat cu Primăria Municipiului Mediaş s-a bucurat, la fel ca și primele trei ediții, de o participare numeroasă din partea medieșenilor, locuitorii orașului fiind prezenți în număr mare la acest eveniment.
 
Medieșenii s-au întîlnit la Catedrala „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil”, de unde s-a pornit în Marșul pentru Viață, pe traseul Piața Andrei Șaguna – Spitalul Municipal Mediaș – strada I. Gh. Duca – Piața Regele Ferdinand I. „Unic din prima secundă” a fost tema Marșului din acest an și a afirmat unicitatea și valoarea infinită a fiecărei persoane încă din prima clipă a vieții.
Pentru a sprijini femeile în criză de sarcină, principalele măsuri propuse sunt înființarea de cabinete de consiliere în criza de sarcină și acordarea unei indemnizații pe perioada sarcinii începând din a 14-a săptămână de sarcină (limita legală pentru avortul la cerere).
Organizatorii nu au solicitat interzicerea legală a avortului, nu se sprijină niciun fel de violență împotriva femeii. Prin activitățile pro-viață desfășurate, au fost promovate conștientizarea societății despre criza de sarcină, înțelegerea adevărului științific că viața începe de la concepție și sprijinirea femeii să nască viața pe care o poartă în ea.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

FOTO: Copșa Mică are o autospecială de stingere a incendiilor

După ani de numeroase încercări de a obține o autoutilitară funcțională de stingere a incendiilor, acest lucru s-a realizat...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect