16.2 C
Sibiu
vineri, martie 29, 2024

Premieră: Se pot cumpăra on line bilete pentru evenimentele de la Filarmonică

Cele mai citite

Premieră pentru Filarmonica de Stat Sibiu. De luni, 22 aprilie se vor pune în vânzare bilete online pentru evenimentele organizate de către instituție. Primul concert pentru care iubitorii muzicii clasice pot cumpăra bilete online este concertul simfonic de joi, 25 aprilie 2019. 
„Filarmonica de Stat Sibiu răspunde unei nevoi exprimate tot mai des de către publicul meloman și, începând de luni, 22 aprilie, va pune în vânzare bilete și în mediul online. Recent am lansat noul site www.filarmonicasibiu.ro, un site mult mai dinamic și modern, o platformă care permite includerea acestui serviciu de achiziționare de bilete online. Prețurile biletelor vor rămâne neschimbate” a declarat Laurențiu Străuț, manager interimar al Filarmonicii de Stat Sibiu.
Concertul din 25 aprilie 2019 îl va avea la pupitrul dirijoral pe Theo Wolters. Alături de Orchestra simfonică, pe scena Sălii Thalia va urca și pianista Mirabela Dima pentru a interpreta „Concertul pentru pian și orchestră” de W. A. Mozart. Programul serii va mai cuprinde „Suita pentru orchestră nr. 3 în Re major” de Johann Sebastian Bach și ”Simfonia nr. 3 în Re major” de Franz Schubert.
Biletele pentru acest eveniment pot fi achiziționate de la Casa de bilete a Filarmonicii de Stata Sibiu (Sala Thalia, str. Cetății nr.3-5), între orele 10:00 – 12:00 și 13:00-16:00 și online, pe www.filarmonicasibiu.ro .
Prețul unui bilet este de 20, 30, 40 de lei. Se acordă o reducere de 50 % pentru elevi, studenți și pensionari

spot_img
spot_img
Ultimele știri

All 4 Sport Sibiu, noi performanțe la campionatele regionale de înot

Micii sportivi de la Clubul All 4 Sport Sibiu s-au întors cu rezultate notabile de la Campionatele Regionale de...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect