16.2 C
Sibiu
vineri, martie 29, 2024

Festival de Dansuri Maghiare în Mediaș

Cele mai citite

Asociația Tinerilor Maghiari din Mediaș, în colaborare cu Primăria Mediaș și Formația de Dansuri Populare Maghiare Gyöngyvirág, organizează cea de-a 17-a ediție a Festivalului Vándorcsizma, în 18 mai. La fel ca în anii precedenți, evenimentul se va desfășura în Parcul Greweln, unde organizatorii îi așteaptă cu un program complex pe cei interesați.
 
Evenimentul va debuta la ora 12 cu o impresionantă paradă a portului popular, pornind de la Casa Millennium, aceasta se va opri în Piaţa Corneliu Coposu. La ora 13 este programată deschiderea oficială a manifestării în Parcul Greweln, iar o oră mai târziu este programat spectacolul formațiilor de dansuri populare invitate la eveniment. Pe tot parcursul festivalului va avea loc un târg de produse tradiționale, activități pentru copii, o prezentare de iurtă și baranta.
Pasionații de gastronomie se pot bucura de concursul de gătit gulaș, care va începe la ora 16. După spectacolele de dansuri populare ale formațiilor venite din diferite județe și chiar din străinătate, participanții se pot bucura și anul acesta de un concert susținut de formația Zanzibar, la ora 19, iar de la ora 21 este programată o seară de dans popular.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

All 4 Sport Sibiu, noi performanțe la campionatele regionale de înot

Micii sportivi de la Clubul All 4 Sport Sibiu s-au întors cu rezultate notabile de la Campionatele Regionale de...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect