6.1 C
Sibiu
joi, aprilie 18, 2024

Spectacol despre intimitate sau „când te iubesc trebuie redus la tubesc”, la „Gong”

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” prezintă weekendul viitor ce se întâmplă „când te iubesc trebuie redus la tubesc”, după cum precizează organizatorii.

Spectacolul „Lemons. Lemons. Lemons. Lemons. Lemons” de Sam Steiner, în regia Iuliei Grigoriu și realizat la Sibiu în parteneriat cu Vanner Collective, vorbește despre intimitate și modul în care ea evoluează.
Reprezentațiile vor avea loc sâmbătă, 12 octombrie, și duminică, 13 octombrie, de la ora 20, iar intrarea la evenimente va fi gratuită, în limita locurilor disponibile.
Lupta cu Legea „Șșșt”
Teatrul „Gong” continuă, astfel, seria spectacolelor invitate în cadrul „Platformei de Dialog prin Cultură”.
„Spectacolul „Lemons. Lemons. Lemons. Lemons. Lemons” vorbește despre intimitate și modul în care ea evoluează. În doar 140 de cuvinte. Amenințați de o distopie în care legea le interzice oamenilor să rostească mai mult de 140 de cuvinte pe zi, Bernadette (Denisa Nicolae) și Oliver (Liviu Romanescu) încearcă să găsească noi metode de a comunica. El luptă împotriva legii „Șșșt” cu toate armele pe care le are, ea refuză să creadă până în ultimul moment că un astfel de lucru este posibil. Un spectacol despre lupta oamenilor cu invadarea spațiului cel mai intim, despre revoltă și resemnare. Deja controlați și monitorizați prin gadgeturi, acte de identitate cu cod, rețele sociale, cât de departe suntem de limitarea dreptului de expresie prin cuvânt? La finalul zilei, câtă importanță dăm cuvintelor? Căci, fără limbaj, cine suntem?”, este descrierea evenimentelor de la sfârșitul săptămânii viitoare.
Spectacolul are o durată aproximativă de o oră și jumătate și nu e recomandat celor cu vârsta sub 12 ani.
Acest turneu este prezentat cu sprijinul Administrației Fondului Cultural Național.
 

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Avertisment: Țepele continuă la telefon. „Vă sună Ionescu Alexandru”

Directoratul Național de Securitate Cibernetică a atras atenția, joi, că tentativa de fraudă în care apelanții se dau angajați...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect