13.3 C
Sibiu
vineri, martie 29, 2024

Copiii vor confecționa „Girafe vesele”, la Teatrul „Gong”

Cele mai citite

Copiii sunt așteptați, mâine, 23 noiembrie, să creeze „Girafe vesele”. Acesta este titlul atelierului de creat povești organizat de Teatrul „Gong”de la orele 10 și 12.
„În cadrul Atelierelor de Creat Povești, acordăm atenție educației estetice și stimulării multilaterale a copiilor. Vă propunem o activitate creativă, extrem de simplu de făcut dar care oferă oportunitatea de a-i învăța pe copii lucruri noi despre girafe, și anume că acestea sunt cele mai înalte animale dintre toate speciile. O parte dintre materialele pe care o să le folosim pentru confecționarea coifurilor girafă sunt; hârtie colorată, lipici, câteva creioane colorate și nelipsitul chef de joacă. Copii vor învăța să deseneze, să picteze, și să creeze prin diferite tehnici”, spun reprezentanții Teatrului „Gong”.
Potrivit acestora, atelierele de creație oferă copiilor o imagine mai clară a ceea ce se poate realiza în lumea teatrală şi reprezintă un bun prilej de a înţelege provocările acestei arte.
„Discuțiile și poveștile care au loc pe baza a ceea ce creăm împreună sunt prilej pentru dezvoltarea limbajului, a fanteziei și a creativității. La finalul atelierului ne-am propus să ne deghizăm în girafele haioase, iar ulterior să le folosim ca un minunat decor pentru camera copilului”, mai spune „Gong”.
Atelierele de sâmbătă vor fi coordonate de Diana Ribana și au o durată de circa o oră și jumătate fiecare.
Un bilet costă 14 lei și cuprinde toate materialele necesare în cadrul workshopurilor.
Biletele se pot cumpăra de la sediul Agenției de Bilete a Teatrului „Gong”.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Retrospectivă. Primarii Sibiului 1990 – 2024

Activitatea Primăriei Sibiu, după Revoluția din 1989, se împarte în două perioade distincte: înainte și după Klaus Iohannis, în...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect