19.1 C
Sibiu
vineri, martie 29, 2024

„Vieţi duble” deschide seria filmelor de autor, în 2020, la Centrul Cultural „Ion Besoiu”

Cele mai citite

„Vieţi duble” se numeşte filmul care deschide seria peliculelor de autor în 2020, la „ESTE Filmul de Miercuri”. Proiecţia filmului franţuzesc, în regia lui Olivier Assayas, va avea loc miercuri, 15 ianuarie, de la ora 20.20, în Sala Mică a Centrului Cultural „Ion Besoiu” din Sibiu.
Filmul este o comedie cu Juliette Binoche, Guillaume Canet și Vincent Macaigne în roluri principale.
„Un scriitor controversat (Vincent Macaigne) folosește propriile aventuri amoroase drept materie primă pentru noul său roman de senzație. Editorul lui (Guillaume Canet) are dubii despre succesul unui astfel de demers literar, în contextul dificil al adaptării pieței de carte la era digitală. Însă soția editorului (Juliette Binoche), o actriță a cărei carieră pare împotmolită într-un serial TV polițist, are un motiv special să-și contrazică bărbatul”, este descrierea filmului.
Filmul a avut premiera la ediția de anul trecut a Festivalului de Film de la Veneția, unde criticii l-au primit cu cronici elogioase: „un portret inteligent, rezonant și plin de percepție al unor oameni prinși în vâltoarea unei țări în schimbare” (Hollywood Reporter).
„Vieţi duble” este cel de-al 16-lea lungmetraj al lui Olivier Assays, unul dintre cei mai importanți regizori francezi contemporani.
Preţul unui bilet la proiecţia de la Centrul Cultural „Ion Besoiu” este de 17 lei (12 lei redus pentru elevi / studenți / pensionari) și se poate achiziționa online de pe EventBook sau direct de la casieria Centrului Cultural “Ion Besoiu”, în limita locurilor disponibile.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Cum sărbătoresc sașii din Cisnădioara sărbătorile de Paște

În inima Transilvaniei, în preajma sărbătorilor pascale, aromele hencleșului se răspândesc în locuințe și în fiecare casă își are...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect