13.3 C
Sibiu
vineri, martie 29, 2024

O CAMPANIE PENTRU ROMÂNI, O CAMPANIE PENTRU ROMÂNIA!

Cele mai citite

Editura Virgo eBooks Publishing și Dan Orga-Dumitriu lansează campania #CITIM#DONĂM#SALVĂM!

Dragi prieteni, trăim vremuri apăsătoare, pline de incertitudini și angoase. O maladie neașteptată bate puternic și amenințător la porțile omenirii, dând naștere fiorilor reci. Este nevoie de implicarea tuturor pentru a reuși să o învingem! Știm că, alături de eroii care acționează nemijlocit pentru combaterea bolii, există zeci de mii de eroi potențiali, oameni care așteaptă doar un semnal pentru a-și arăta sprijinul pentru cei din jur. În vremuri de neliniște, vă propunem o carte care aduce liniște: „FĂ RAI DIN CE AI! Leacuri pentru suflet” și o campanie umanitară desfășurată în perioada 07.04-07.05.2020: pentru fiecare exemplar achiziționat se va dona suma de 20 ron asociațiilor care luptă împotriva COVID-19.

Numele tuturor celor care vor cumpăra cartea vor fi menționate zilnic pe pagina de facebook Faraidinceai, alături de numele orașului în care locuiesc și de numărul de exemplare comandate. Cartea va fi cu autograf și mențiunea „#CITIM#DONĂM#SALVĂM”. Peste ani, de fiecare dată când o veți răsfoi, veți ști că ați luat parte activ la bătălia câștigată împotriva coronavirus! Fragmente din carte găsiți pe pagina de facebook Faraidinceai la următorul link:

https://www.facebook.com/danorgadumitriu/?eid=ARDZWhdNis7PCpCIBOzKMw4DfLtTH271buSgBj8te-GzAfZSdJ2eOl9Vo79RWe4GmwjlaCAjdga0dByk

Cartea costă 39 ron (plus taxele de expediție) și, pentru a participa la campanie, trebuie comandată la adresa de email faraidinceai@yahoo.com sau la tel. 0755858813.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Retrospectivă. Primarii Sibiului 1990 – 2024

Activitatea Primăriei Sibiu, după Revoluția din 1989, se împarte în două perioade distincte: înainte și după Klaus Iohannis, în...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect