5.2 C
Sibiu
joi, aprilie 18, 2024

FOTO: Copșa Mică a găzduit în premieră Gala Învățământului Copșean

Cele mai citite

Gala Invatamantului Copsean - micLocuitorii orașului Copșa Mică au celebrat două evenimente importante: Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice și Gala Învățământului Copșean. Primul, Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice, s-a desfăşurat la Clubul Seniorilor si a fost organizată, ca de obicei, de Serviciul Public de Asistență Socială, pentru persoanele vârstnice înregistrate în Centrul de îngrijire la domiciliu, care au putut astfel depăna amintiri într-un cadru intim.

În avanpremiera Zilei Mondiale a Educaţiei (5 octombrie), sub organizarea Primăriei oraşului Copșa Mică, în parteneriat cu Grădinița cu program prelungit Copșa Mică, Școala Gimnazială cu clasele I-VIII Copșa Mică și Liceul Tehnologic „Nicolae Teclu” Copșa Mică, evenimentul Gala Învățământului Copșean – Ediţia I, a adunat în Sala de Festivități a Liceului Tehnologic „Nicolae Teclu”, toate cadrele didactice (în activitate şi pensionari) din învățământul copșean. Gala, reprezintă cel mai important eveniment al învățământului local al acestui an, primul de acest gen pe plan local. Intenţia organizatorilor este de a-l pereniza, cu scopul de a acorda respectul cuvenit tuturor cadrelor didactice, care au participat sau participă încă la nobila misiune, de instruire a copiilor și tinerilor din localitate, de a transmite făclia cunoașterii generațiilor viitoare.

În cadrul evenimentului au fost trecute în revistă activitatea și performanțele tuturor cadrelor didactice (de la educatori la profesori și personal auxiliar) care astăzi sunt pensionate, le-au fost înmânate diplome de excelență pentru toată activitatea didactică și apoi, într-o ambianță festivă în cadrul unui dineu, au fost depănate aminitri ale elevilor și dascălilor, reuniți după mulți ani.

“La eveniment au participat alături de dascăli, reprezentanți ai comitetelor de parinți, ai consiliilor de administrație, oficialități locale și invitați din localitate. Acest eveniment a marcat și împlinirea a 60 ani de existență a Liceului Tehnologic „Nicolae Teclu” Copșa Mică, căruia îi urăm încă mulți ani de acum înainte. Mulţumim doamnelor şi domnilor profesori”, spun reprezentanții orașului Copșa Mică.

Gala Invatamantului Copsean 1 Gala Invatamantului Copsean 1â4 Gala Invatamantului Copsean 3 Gala Invatamantului Copsean 5 Gala Invatamantului Copsean 6 Gala Invatamantului Copsean 7 Gala Invatamantului Copsean 8 Gala Invatamantului Copsean 9 Gala Invatamantului Copsean 10 Gala Invatamantului Copsean 11

spot_img
spot_img
Ultimele știri

ULTIMA ORĂ: Fetiță de 7 ani, lovită pe o trecere de pietoni din Cisnădie

O fetiță de 7 ani a fost rănită, miercuri seara, într-un accident rutier produs în Cisnădie, pe strada Grigore...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect