13.3 C
Sibiu
vineri, martie 29, 2024

Salonul Internațional de Artă Fotografică de la Sibiu debutează duminică

Cele mai citite

Iubitorii de fotografie sunt invitaţi la vernisajul expoziţiei din cadrul cele de a VI-a ediţii a Salonului Internaţional de Artă Fotografică de la Sibiu. Evenimentul are loc duminică, 5 octombrie, de la ora 12.00, la Centrul de Informare Turistică din Primăria Municipiului Sibiu. Intrarea este liberă, iar lucrările vor rămâne expuse până în 2 noiembrie, inclusiv la sfârşit de săptămână.
Cu ocazia vernisajului vor fi premiaţi câştigătorii celor două secţiuni ale concursului „Abstract” şi „Open”. Anul acesta organizatorii, prin juriul de specialitate, acordă 70 de premii, printre acestea numărându-se cele mai valoroase şi implicit cele mai râvnite medalii din lume, în domeniul artei fotografice. Acestea sunt acordate de Federaţia Internaţională de Artă Fotografică, de cea mai mare organizaţie de specialitate din lume – Photographic Society of America, de Royal Photographic Society (organizaţie patronată de Regina Marii Britanii), de Images sans Frontiere, Union Photographic International şi de Asociaţia Artiştilor Fotografi din România.
Cotat la nivel mondial ca un eveniment de 5 stele, Salonul Internaţional de Artă Fotografică de la Sibiu s-a dovedit a fi un barometru al valorilor internaţionale, rămânând un eveniment de referinţă pentru artiştii fotografi din întreaga lume. Anul acesta, participanţii provin din 38 de ţări de pe 5 continente.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

FOTO/ULTIMA ORĂ: La un pas de catastrofă. Explozie puternică la Rafinăria Petromidia

O explozie neurmată de incendiu a avut loc, vineri dimineața, la Rafinăria Petromidia, cu degajări foarte mari de fum....
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect