5.7 C
Sibiu
joi, aprilie 18, 2024

„Autoportretul unei fete cuminți”, premieră de gală la CINE M-A văzut la Habitus

Cele mai citite

Primul lungmetraj al regizoarei Ana Lungu, „Autoportretul unei fete cuminți”, va avea loc duminică, 27 septembrie, de la ora 20:00, la Librăria Habitus, în prezența echipei. Filmul a câștigat Marele Premiu la festivalul “Crossing Europe” din Linz-Austria, premiul publicului la Festivalul Filmului European de la București și premiul pentru cea mai bună regie la Bucharest IFF.
Tot în cadrul CINE M-A văzut la Habitus, sunt programate alte două proiecții ale filmului, luni 28 septembrie, respectiv, marți 29 septembrie, cu începere de la ora 20.00.
„Autoportretul unei fete cuminți” spune povestea Cristianei, o femeie de 30 de ani, crescută într-o „familie bună”. Personajul, intrepretat de actrița de teatru Elena Popa, își petrece timpul între doctoratul în inginerie seismică, discuțiile cu cei doi prieteni apropiați, Alex (Andrei Enache) și Michelle (Iris Spiridon), și întâlnirile – rare, dar mult așteptate – cu un bărbat căsătorit (Emilian Oprea), cu care are o relație amoroasă. După mutarea părinților, Cristiana rămâne să locuiască singură într-un apartament din București și se hotărăște să-și ia un câine – dorința ei din copilărie. 
Din distribuție fac parte actorii Elena Popa, Emilian Oprea, Radu Iacoban, Istvan Teglas, regizorul de film Andrei Enache, regizorii de teatru Iris Spiridon, Alexandru Lustig, Eugen Gyemant, părinții regizoarei, Dan & Magdalena Lungu și producătoarea Anca Puiu.
Preţ bilet: 10 lei (proiecție film + cafea/ceai la alegere).

spot_img
spot_img
Ultimele știri

FOTO: Prima cabană montană construită în România este în județul Sibiu

Prima cabană montană construită în România se află în județul Sibiu, la 1.540 de metri înălțime. "Priveliște splendidă și...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect