fbpx
Acum citesti:
Concursuri tradiționale și un bogat program artistic, la Ziua Recoltei în Mediaș
Intreg articolul 2 minute de lectura

Concursuri tradiționale și un bogat program artistic, la Ziua Recoltei în Mediaș

Ziua Recoltei 2015b-MediasMunicipiul de pe Târnava Mare găzduiește la finele acestei săptămâni cea de-a XII-a ediţie a evenimentului „Ziua Recoltei“. Pentru prima dată, manifestările se vor desfășura pe parcursul a două zile, 3 și respectiv 4 octombrie.

Acțiunea va debuta la ora 10:30, pe platoul din fața primăriei, cu slujba religioasă, iar de la ora 11:00 va începe programul artistic cu defilarea copiilor înscrişi la „Parada costumelor de toamnă”.

La succesul manifestării vor contribui artiştii Vasile Pădure, Gicu Muntean, Duo Romantica, precum și ansamblurile „Florile Târnavelor” al Clubului Copiilor Mediaş, „Cununa Blăjelului”, „Perla Târnavelor”, „Datini” Bazna, „Korona” Brașov, „Pe ulița din Biia”, precum și Ansamblul de Dansuri Maghiare și Ansamblul de dansuri din Odorheiu-Secuiesc.

Totodată, pe scenă vor urca în cele două zile ale manifestării și tineri talentați din școlile și liceele medieșene.

Cei prezenţi la eveniment vor putea degusta zacuscă, must şi peşte, iar concursurile tradiţionale la care doritorii se pot înscrie sunt: „Cămara Tradiţională”, „Cel mai frumos stand”, „Sculptură în fructe şi legume” şi „Cel mai interesant bostan“.

“Toți medieșenii sunt așteptați sâmbătă între orele 10:30-18:00, iar duminică între orele 13:00-18:00, pentru a degusta din roadele toamnei și a se bucura de programul artistic”, este invitația organizatorilor.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.