1.2 C
Sibiu
vineri, aprilie 19, 2024

Concurs naţional de ecologie, la Mediaș

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

Sala de conferințe a Bibliotecii municipale “Şt.L.Roth” Mediaș va fi luni după-amiază gazda etapei I “Artă plastică şi decorativă” a concursului naţional de ecologie “Generaţia ECO-Terra” ediţia a-II-a, iniţiat şi coordonat de profesor Gabriela Morozan, concurs cuprins în CAERI 2013, urmând ca cea de-a doua etapă a concursului  de prezentări “Power Point” să se desfăşoare în data de 20 mai 2013.

Acest concurs îşi propune să antreneze un număr cât mai mare de elevi şi cadre didactice în diverse acţiuni ecologice care urmăresc educarea, formarea şi dezvoltarea unei conştiinţe ecologice la copii şi elevi, valorificând totodată şi potenţialul creativ al elevilor şi copiilor prin organizarea unor activităţi artistice şi plastice care vizează exprimarea liberă a elevilor.

“Etapa I a concursului are ca temă “Planeta albastră  văzută prin ochi de copil” şi are următoarele secţiuni: desen-pictură, grafică, colaj, afişe şi postere, jucării şi obiecte din materiale reciclabile. La această secţiune s-au înscris peste 80 de elevi din întreaga ţară, iar jurizarea lucrărilor s-a făcut pe categorii de vârstă, pe clase şi pe secţiuni”, spun organizatorii.

Concursul se adresează elevilor din ciclurile: primar, gimnazial şi liceal, dar şi cadrelor didactice care doresc să-şi dezvolte o atitudine responsabilă faţă de natură şi doresc să-şi formeze un comportament ecologic de protejare a mediului înconjurător.

Evenimentul este organizat de Clubul Copiilor Mediaș în parteneriat cu Direcţia municipală pentru Cultură, Sport, Turism şi Tineret prin Biblioteca municipală “Şt.L.Roth”, iar prima etapă va avea loc luni 22 aprilie 2013, începând cu ora 14:30, în sala de conferinţe a bibliotecii “Şt.L.Roth” Mediaș.

 

 

 

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Avertisment: Țepele continuă la telefon. „Vă sună Ionescu Alexandru”

Directoratul Național de Securitate Cibernetică a atras atenția, joi, că tentativa de fraudă în care apelanții se dau angajați...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect