12.9 C
Sibiu
marți, aprilie 16, 2024

Teatrul de Balet din Sibiu revine la Mediaș cu două super spectacole

Cele mai citite

Medieșenii sunt așteptați vineri seara la un veritabil spectacol de gală al Teatrului de Balet din Sibiu. La invitația Direcției Municipale pentru Cultură, Sport, Turism și Tineret Mediaș, Teatrul de Balet Sibiu revine pe scena Sălii Traube din Mediaș, de această dată cu spectacolele „Paquita” și „Anotimpurile”. Spectacolele vor fi prezentate în data de 20 mai 2016, începând cu ora 18.„Anotimpurile”, pe muzica lui Antonio Vivaldi, este prima producție coregrafică realizată de balerina și coregrafa neozeelandeză Aleisha Gardner pentru Teatrul de Balet Sibiu. Spectacolul a avut premiera la Teatrul de Balet Sibiu în data de 27 februarie 2013. „Paquita” este un spectacol de balet clasic, pe muzica lui Ludwig Minkus, după coregrafia originală a lui Marius Petipa. Adaptarea coregrafică a spectacolului de la Sibiu a fost realizată, în anul 2011, de către maestrul coregraf Florin Brîndușă.
Biletele pot fi cumpărate de la Sala Traube, iar costul unui bilet este de 10 lei, respectiv 5 lei pentru copiii până la 14 ani.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Se apropie vacanța de primăvară a elevilor. Câte zile libere vor avea copiii

Vacanța de primăvară pentru copiii de grădiniță, elevi și profesori începe sâmbătă, 27 aprilie, și durează 11 zile, până...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect