8 C
Sibiu
joi, aprilie 25, 2024

Trupa sibiană DOMINO cântă la Peninsula din Cluj

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Varianta rock a piesei „Bun îi vinul ghiurghiuliu”, în acordurile de țambal, tobe și chitară ale trupei DOMINO, va răsuna la sfârșitul acestei săptămâni  la Festivalului Peninsula de la Cluj. Aceștia vor concerta începând cu ora 21 pe scena Curtea Vinului, alături de Grimus, Țapinarii și Ada Milea.

Publicitate

 

Publicitate

“Curtea Vinului” este una dintre cele mai noi locații de la Peninsula, o zonă amenajată cu mult bun gust și simț artistic, o zonă mai degrabă elitistă,“[…]un loc unde starea de bine să guverneze în acorduri de muzică, poezie, dansuri, imagini, pe fondul consumului de bauturi atent selecționate ”, transmit organizatorii evenimentului. 

Festivalul Peninsula are loc între 18 şi 21 iulie în Cluj-Napoca, pe Valea Gârbăului. Este unul dintre cele mai apreciate festivaluri de muzică din România și cel mai mare la care e invitată trupa sibiană, lansată abia la începutul acestui an, la Târgul de Turism de la Viena. La doar șase luni de la lansare, DOMINO cântă în deschidere la Zdob și Zdub. Trupa îi are în componență pe Romulus Cipariu – țambal, voce, Sebastian Marcovici – chitară bas, voce și Valentin Oancea – tobe. Stilul lor se încadrează în categoria rockului alternativ, cu foarte multe influențe, mai ales din sfera folclorul românesc.

Pe lângă concertele în aer liber, la Festivalul Peninsula sunt programate numeroase evenimente : workshopuri de fotografie de concert, lansări de carte, amenajarea unei biblioteci mobile,  dar și expoziții de artă digitală și proiecții de filme documentare oferite de studioul ASTRA Film din Sibiu. 

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

Bronz și calificare la barajul pentru Olimpiada Internațională de Informatică pentru un elev din Mediaș

Rezultat excepțional pentru învățământul din Mediaș, un elev al Școlii Naționale de Gaz obținând o performanță remarcabilă.O medalie de...

Locuri de muncă

spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect