2.7 C
Sibiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024

Lolele din Agnita, felicitate de președintele Iohannis (Program)

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

Președintele României, Klaus Iohannis, a transmis lolelor din Agnita un mesaj oficial cu ocazia ediției aniversare a Paradei Lolelor.
Strădaniile Asociației «Breasla Lolelor» din Agnita au dus la revitalizarea unui vechi și îndrăgit obicei, «Fuga Lolelor / Urzelnlauf», contribuind la păstrarea unor tradiții străvechi, îndrăgite de comunitate și apreciate atât de localnici, cât și de vizitatori”, a scris Iohannis.
Președintele României a fost întotdeauna alături de lolele din Agnita, atât prin originiile sale etnice, cât și prin faptul că și-a început cariera de profesor în orașul de pe malul Hârtibaciului,

Vă felicit și vă doresc să marcați cu succes cea de-a 10-a aniversare a «Fugii Lolelor»”, a mai spus președintele.
În 2007, anul înființării Asociației „Breasla Lolelor”, lolele din Agnita au fugit pe străzile Sibiului, în cadrul evenimentelor organizate cu ocazia Capitalei Culturale Europene.

Sâmbătă, 28 ianuarie, sibienii se pot bucura de Parada Lolelor de la ora 11:00 și până la 14:30. Plecarea este de la Sala Thalia, pe traseul str. Cetății, Piața Mare, Piața Mică și retur, după care lolele ajung în Muzeul în aer liber.
Duminică, 29 ianuarie, lolele se adună la Agnita, iar la ora 10:00 începe parada. Fuga Lolelor va avea loc de la ora 12:00 până la ora 18:00 prin orașul Agnita și se va încheia cu un bal, de la ora 20:00 în Restaurantul „Gradina de vară”.
Mesaj 2 buc

spot_img
spot_img
Ultimele știri

RAPORTOR LOCAL. “Anghel Saligny” va ridica județul

Primarii din județul Sibiu și Consiliul Județean Sibiu s-au mișcat bine în ceea ce privește depunerea proiectelor în programul...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect