4 C
Sibiu
vineri, aprilie 19, 2024

Foto / Balada lui Ciprian Porumbescu cântată în Piața Mare

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite


Peste 30 de sibieni au participat în cea de-a patra duminică a protestelor prin cultură. De această dată, la finalul manifestației a fost programat și un mic recital. Violonistul constățean, Daniel Mihai a încântat audiența, cântându-le câteva balade, printre care și Balada lui Ciprian Porumbescu.
„Prin această formă de protest se poate transmite un mesaj clar. Publicul prezent a fost unul educat și m-a impresionat. Am început mini recitalul cu una dintre cele mai expresive piese din repertoriu. Alte piese au mai fost Preludiu în mi major Bach, Pablo de sarasate sau Lăutarul din suita sătească a lui George Enescu”, ne-a spus Daniel Mihai.
Auditoriul a fost împresionat de ideea lui Doru Apostol, organizatorul protestelor. Unul dintre manifestanți lăudând prezența cântărețului. „Este o idee foarte bună. Se arată o participare la protest prin toate formele de cultură”, ne-a declarat Gheorghe Laurian.
 
 

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Avertisment: Țepele continuă la telefon. „Vă sună Ionescu Alexandru”

Directoratul Național de Securitate Cibernetică a atras atenția, joi, că tentativa de fraudă în care apelanții se dau angajați...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect