fbpx
Acum citesti:
Muzeul Naţional Brukenthal este partener în proiectul i-locate
Intreg articolul 1 minute de lectura

Muzeul Naţional Brukenthal este partener în proiectul i-locate

Muzeul Naţional Brukenthal din Sibiu este unul din partenerii i-locate, un proiect european de  localizare a persoanelor şi echipamentelor, cu ajutorul datelor publice. Obiectivul proiectului este de a simplifica viaţa utilizatorilor, ajutându-i să navigheze în interiorul clădirilor folosindu-se de telefoane mobile, pentru a ajunge la destinaţia finală (într-o instituţie publică, o clinică, un muzeu sau un spaţiu comercial), furnizând ulterior şi alte informaţii disponibile despre locaţia respectivă.

i-locate permite totodată localizarea obictelor sau a echipamentului portabil în spaţiile interioare cu scopul de a simplifica managementul şi mentenanţa lor.
Proiectul va integra tehnologii deja existente, preluând rezultatele unor cercetări anterioare, precum şi dezvolatarea unor soluţii care pot fi transformate în produse finite.
Proiectul are o perioadă de de implementare de 3 ani, începând cu 1 ianuarie 2014, iar bugetul total este de 4.7 milioane euro şi este cofinanţat de către Comisia Europeană (prin programul ICT-PSP). i-locate este format din 24 parteneri din 9 ţări europene: Croaţia, Marea Britanie, Germania, Grecia, Italia, Luxemburg, Malta, Olanda și România.

Link-uri utile:
– Pagina principală a proiectului: www.i-locate.eu
– LinkedIn: http://www.linkedin.com/groups?gid=7434810
– YouTube: http://www.youtube.com/channel/UCFaYoRUwrRQNBwUIWqfUjYg

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.