fbpx
Connect with us

PUBLICITATE

Cum să utilizați aplicația Nike pentru a deveni un alergător mai bun

Publicitate

Published

on

Nike Run Club este una dintre cele mai importante aplicații de alergare pe care le puteți descărca și pe care le puteți folosi acum, direct la încheietura mâinii.

Dacă sunteți un alergător și aplicația nativă de antrenament a telefonului nu e destul pentru dvs., vă puteți urmări statisticile în interior și în aer liber, puteți face față provocărilor și puteți găsi o anumită motivație folosind aplicația Nike Run Club.

Advertisement

De asemenea, aceasta oferă o comunitate puternică, o experiență concentrată pe instruire pe ceas și o aplicație pentru smartphone, pentru a vă aprofunda în statistici.

Iată tot ce trebuie să știți despre Nike Run Club, pentru a profita la maximum de această aplicație.

3 moduri de a folosi Nike Run Club

Am strâns caracteristicile care considerăm că pot face cea mai mare diferență în ceea ce privește performanța, motivația și plăcerea de a alerga. Așadar, încălțați acea pereche de adidasi Nike barbati sau femei și să începem!

Advertisement

Amplificați-vă cunoștințele cu o alergare ghidată

Alergarea este adesea văzută ca un sport simplu de început. Aveți nevoie doar de o pereche de adidași și de puțin timp, nu? Deși acest lucru este adevărat, a ieși la alergat pentru prima dată și a evolua într-un alergător mai bun necesită puțin mai mult decât să puneți un picior în fața celuilalt. Aici intervin alergările ghidate de la Nike.

Alergările ghidate se concentrează în mare parte pe susținerea alergătorilor noi sau a celor care își redescoperă condiția fizică. Fiecare exercițiu vine cu instrucțiuni scrise complete pentru o sesiune și un ghid audio descărcabil, astfel încât să puteți fi antrenat în timpul alergării.

Antrenamentele sunt concepute pentru a ajuta alergătorii să îmbunătățească forța, viteza și rezistența și să se distreze făcând asta. În plus, intervalele sunt marcate automat pe parcurs, așa că tot ce trebuie să faceți este să apăsați Start și să porniți. Iată la ce să vă așteptați:

Advertisement

Prima alergare: o cursă introductivă ghidată de 20 de minute la nivel de începători, proiectată de un antrenor principal Nike Run Club, pentru a vă ajuta și a vă motiva să începeți.

Prima cursă de viteză: intervale de 8 x 1 minut la un ritm de 5k, create ca un interval introductiv de alergare, pentru cei care încep să lucreze la viteză.

Prima alergare Fartlek: introduce alergătorilor avantajele alternării eforturilor mai ușoare cu cele mai grele. Această alergare implică o încălzire de 7 minute, urmată de o cursă Fartlek de 10 minute.

Advertisement

Obțineți asistență în timpul alergării: activați Cheers

Sprijinul din partea prietenilor, a familiei și a partenerilor de alergare este un mod frumos de a obține un plus de motivație, atunci când sunteți în mijlocul unei curse mai dure.

Pentru a-l porni, pur și simplu apăsați pe butonul de setări de pe ecranul de alergare, faceți clic pe Feedback audio (aici puteți stabili preferințele pentru stilul și frecvența feedback-ului vocal în cursele dvs.) și activați sau dezactivați Cheers Nike + Run Club, după cum doriți.

Când acestea sunt activate, Nike postează în feedul dvs. pentru a informa oamenii că alergați și aceștia pot pur și simplu să aprecieze sau să comenteze la postare, pentru a vă oferi un impuls în timp ce alergați.

Advertisement

Găsiți un avantaj competitiv: alăturați-vă unei provocări

Dacă sunteți un alergător care a intrat vreodată pe Facebook sau Instagram, există șanse mari să fi văzut una dintre acele postări motivaționale care spune ceva de genul „Nu este vorba despre tine versus ei, ci tu împotriva ta”. Deși suntem de acord cu această mantră, nu există nimic asemănător unei competiții prietenoase care să vă facă să munciți din greu, atunci când tot ce vreți e să vă întindeți pe canapea și să mâncați chipsuri. În acele momente, provocările Nike vă pot ajuta.

O altă schimbare semnificativă care a sosit cu Nike Run Club este că acum puteți folosi hashtag-uri pentru a vă implica într-o gamă întreagă de provocări globale existente sau pentru a vă crea propriile provocări.

Pentru a crea un nou clasament #hashtag, trebuie doar să inventați hashtagul dvs. unic și să îl împărtășiți prietenilor. Depinde apoi de dvs. să răspândiți mesajul prin includerea hashtagului în postările dvs. în Nike + Feed.

Advertisement

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PUBLICITATE

Atenție maximă în îngrijirea ochilor tăi!

Publicitate

Published

on

CLINICA ARCADA

Dr. Adrian Teodoru, medic primar oftalmolog, șef de lucrări la disciplina Oftalmologie, din cadrul Facultății de Medicină a Universității „Lucian Blaga” din Sibiu, doctor în științe medicale, este fondatorul și managerul Clinicii ARCADA. Provenind dintr-o familie cu tradiție în ramura oftalmologiei, Adrian Teodoru profesează cu pasiune de mai bine de 15 ani în domeniul oftalmologiei, bazându-se pe experiență și profesionalism.

Advertisement

Implicat în meseria sa și cunoscând necesitățile exercitării profesiei de medic și chirurg oftalmolog, dr. Adrian Teodoru a înființat o clinică medicală, pe care a dotat-o după modelul marilor clinici europene văzute în decursul stagiilor practice efectuate în străinătate.  

Clinica ARCADA este una dintre cele mai moderne clinici din Sibiu în domeniul chirurgiei oftalmologice.  Dispune de aparatură de ultimă generație, complexă și necesară pentru principalele intervenții chirurgicale oculare. Aici dr. Adrian Teodoru se ocupă personal, cu atenție și meticulozitate, de fiecare pacient.

Examinarea oftalmologică începe prin vizualizarea membranelor oculare prin BIOMICROSCOPIE și OFTALMOSCOPIE.

TONOMETRIA COMPUTERIZATĂ este absolut necesară pentru depistarea unui eventual glaucom, boală ce poate evolua mult timp silențios, dar cu afectare ireversibilă a nervului optic.

AUTO-KERATO-REFRACTOMETRIA COMPUTERIZATĂ și experiența medicului oftalmolog sunt esențiale în egală măsură pentru stabilirea diopriilor – ochelarii fiind un accesoriu permanent care trebuie sa ofere pacientului confort, vedere optimă la toate distanțele și, uneori (la vârste mici), constituie cheia dezvoltării normale a aparatului vizual.

Advertisement

Trăim într-o perioadă în care modernizarea aparaturii permite diagnosticarea mult mai exactă și în stadii incipiente a diverselor afecțiuni oculare.  

PERIMETRIA COMPUTERIZATĂ înregistrează si redă grafic aspectul câmpului vizual. Modificările observate sunt sugestive pentru boli de retină sau de nerv optic (glaucom, neuropatii, scleroză multiplă, tumori cerebrale).

TOMOGRAFIA ÎN COERENȚĂ OPTICĂ (OCT) este efectuată cu ajutorul aparatului REVO 60, un aparat OCT de ultimă generație, vârf de gamă în domeniul spectral, care îl ajută pe medic să scaneze, cu tehnologie laser, retina, nervul optic, corneea, camera anterioară cu mare precizie, complet automat și neinvaziv, în câteva secunde. Această tehnică modernă este extrem de utilă în diagnosticul corect al glaucomului, al degenerescenței maculare, al retinopatiei diabetice și a altor afecțiuni oculare.

ECOGRAFIA OCULARĂ este o metodă imagistică prin care se analizează structurile oculare și ajută la diagnosticarea unor afecțiuni ca dezlipirea de retină sau tumorile oculare.

Advertisement

BIOMETRIA efectuată prin metoda optica sau prin ultrasonografie  stabilește cu mare precizie dioptria necesară implantului de cristalin artificial.

TOPOGRAFIA CORNEEI, efectuată prin interferometrie, poate pune diagnosticul de keratocon (o afecțiune gravă a corneei)  încă din stadii infraclinice.

Adresabilitatea mare în clinică, din toată țara, este în mod special pentru partea de CHIRURGIE OCULARĂ. Majoritatea operațiilor efectuate aici sunt pentru CATARACTĂ. Încețoșarea vederii din cauza opacifierii cristalinului natural constituie principalul simptom care aduce pacientul la consultație în aceste cazuri. Vindecarea afecțiunii se face doar chirurgical. Aparatura modernă și experiența chirurgului conduc la efectuarea operației în siguranță în câteva minute. La confortul pacientului contribuie și anestezia topică (cu picături, fără injecție).

Advertisement

Operația de cataractă este bine să fie efectuată încă de la debutul bolii pentru rezultate funcționale optime.

Cristalinele artificiale moderne pot fi o opțiune și pentru rezolvarea unor vicii de refracție. Pacienții purtători de ochelari cu dioptrii mari pot opta pentru implantul unor cristaline artificiale premium multifocale care le conferă independență față de ochelari.

BLEFAROPLASTIA este operația prin care se reduce excesul de piele de la nivelul pleoapei superioare, dând un aspect întinerit feței, cu rezultate deosebite, apreciate de pacienți.

Advertisement

PTERIGIONUL, GLAUCOMUL, XANTELASMA, TUMORILE PALPEBRALE sunt alte intervenții pe care dr. Adrian TEODORU le efectuează cu răbdare și profesionalism.

OPTICA MEDICALĂ din cadrul Clinicii Arcada se preocupă continuu să ofere pacienților cele mai variate rame de ochelari, cu un design modern și plăcut pentru toate gusturile, cu prețuri minimale la rame și lentile. Nu lipsesc nici produsele pentru îngrijirea ochilor, lacrimi artificiale, vitamine, trofice oculare, șervetele antibacteriene oculare.

Clinica ARCADA, prin dr. Adrian Teodoru, cadru universitar la disciplina Oftalmologie, sprijină și contribuie la formarea generațiilor viitoare de medici.Studenții mediciniști găsesc în clinică, răspunsuri și explicații la multe dintre întrebările practice pe care și le-au pus în timpul cursurilor. Experiența medicului formator, dar și plăcerea cu care acesta își face meseria, sunt exemple pentru studenți.

Advertisement

Dr. Adrian Teodoru a pus la baza Clinicii Arcada dragostea pentru medicină, dorința de face bine, încercarea de a rămâne aproape de cei care au nevoie de ajutor. A căutat mereu soluții care să vină în sprijinul pacienților. Una dintre aceste soluții este efectuarea de consultații gratuite, decontate de Casa de Asigurări de Sănătate.

Așadar Clinica ARCADA, prin profesionalism, aparatură de ultimă generație, medici cu experiență, asigură atenție maximă în îngrijirea ochilor tăi!

Advertisement
Continue Reading

Info utile

Lucrări la rețeaua de apă a localității Șelimbăr

Publicitate

Published

on

          Apă Canal Sibiu SA anunță că marți, 27 iulie ac, între orele 09,00 – 12,00, vor fi executate lucrări de montare a unor hidranți pe strada Țebea din Șelimbăr.

          Intervenția este asigurată de firma ”Nord Construct” SRL, iar în intervalul orar menționat se va sista furnizarea apei potabile pentru consumatorii de pe străzile Țebea și Bobâlna, Cartierul ”Tineretului” cu străzile învecinate Stejarului, Pinului, Arinului, precum și pentru firmele de pe DN 1 – zona Renault – Tess – Sifee.

Advertisement

          Abonații sunt rugați să-și asigure rezervele necesare de apă potabilă.

          Relații suplimentare pot fi obținute la Dispecerat, tel. 0269/222.777.

Advertisement
Continue Reading

Info utile

Sfaturi pentru zilele caniculare

Publicitate

Published

on

Vara și-a intrat în drepturi și temperaturile sunt din ce în ce mai crescute. Este perioada la care visăm tot anul și care ne duce cu gândul la: vacanță, mare, soare și seri răcoroase în natură alături de cei dragi.

Însă, până la vacanță, sunt zile în care trebuie sa ne continuam activitățile zilnice și să muncim, chiar dacă termometrele merg spre zona roșie. Aceste zile nu trebuie sa ne spulbere bucuria acestui anotimp. Dacă suntem atenți la câteva detalii simple și avem grijă de noi, vom putea profita de beneficiile acestui anotimp în fiecare zi. Iată ce poți face pentru a te simți mai bine într-o zi călduroasă.

Advertisement

Ai grijă de corpul tău

Hidratează-te suficient. Apa te ajută să te răcorești și îți va ajuta organismul să funcționeze corespunzător. Când vrei să te hidratezi, bea apă. Băuturile dulci și cele carbogazoase nu te vor ajuta să te hidratezi corespunzător.

Bea apă chiar și atunci când nu îți este sete. Poți combate disconfortul și deshidratarea în zilele călduroase, doar dacă bei suficientă apă. Hidratarea te ajută să te concentrezi mai bine și îți oferă energia necesară în zilele caniculare. Poartă mereu în geantă sau în rucsac o sticlă cu apă, iar pe birou găsește-i un loc special unei sticle sau unei carafe cu apă. O poți aromatiza cu frunze de mentă, lămâie, busuioc, rozmarin, sau orice altă plantă aromatică preferi. Va arăta foarte bine și te va îndemna să te hidratezi mai des.

Alege mâncare care să îți ofere senzația de răcoare

Advertisement

În timpul zilei, consumă cât mai multe fructe și legume, salate sau o supă la temperatura camerei.

O porție de fructe proaspete, de la frigider, te va ajuta să te răcorești și să îți recapeți energia într-o după amiază călduroasă.

Îmbracă-te corespunzător

Advertisement

Alege haine ușoare, care să îți ofere confort și să te protejeze de soare. Optează pentru culori deschise și materiale de calitate.

Încălțămintea lejeră, din materiale textile, care lasă piciorul să se aerisească, este alegerea perfectă pentru vară. Pe Fashion Days găsești foarte multe modele de pantofi potriviți pentru vară.

Stai la răcoare în perioada caniculară

Dacă trebuie să ieși afară, încearcă să mergi pe alei cu cât mai mulți copaci și fă des popasuri la umbra lor pentru a te hidrata și a te răcori.

Advertisement

În interior, optează pentru o temperatură moderată. Nu seta aparatul de aer condiționat pe  temperaturi foarte scăzute chiar dacă simți nevoia de răcoare. Diferența foarte mare dintre căldura de afară și răcoarea din casă nu este benefică pentru organism.

Protejează-te de soare

Ai grijă de pielea ta. Folosește creme cu factor de protecție de fiecare dată când mergi prin soare. Pentru a evita insolația, acoperă-ți capul cu o pălărie sau cu o șapcă și nu uita ochelarii de soare.

Advertisement

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement

DELGAZ

Advertisement

Subiecte

ULTIMA ORĂ

CELE MAI CITITE