7.6 C
Sibiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024

Take That, piesă nouă fără Robbie Williams

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

Take That a arătat că viaţa continuă şi fără Robbie Williams, lansând un nou single, „Giants”. Melodia este catchy și are potențial, arată InfoMusic.
Piesa este doar un preview pentru ce ne rezervă albumul „Wonderland”, o revenire la melodii cu chorus-uri ample şi numai bune de concerte cu zeci de mii de fani. Gary Barlow, Howard Donald şi Mark Owen au ales o abordare care duce mai degrabă cu gândul la Coldplay decât la trupa care l-a propulsat spre faimă pe Robbie Williams. Grupul pregăteşte şi un număr cu Robbie Williams pe 25 februarie.
Concertul va veni în cadrul finalei „Let it Shine”, un talent show de la BBC, popular în Marea Britanie. Take That a cântat recent împreună cu cei 4 finalişti ai concursului un medley al celor mai celebre piese. În ce priveşte albumul cel nou, „Wonderland” va fi disponibil de pe 24 martie. Gary Barlow a promis că un videoclip pentru „Giants” va sosi curând, iar discul va fi disponibil şi sub formă de bundle-uri sau vinil.
Sursa: infomusic.ro

spot_img
spot_img
Ultimele știri

RAPORTOR LOCAL. “Anghel Saligny” va ridica județul

Primarii din județul Sibiu și Consiliul Județean Sibiu s-au mișcat bine în ceea ce privește depunerea proiectelor în programul...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect