13.3 C
Sibiu
vineri, martie 29, 2024

Google a lansat în România două servicii care te vor ajuta să-ţi planifici mai uşor vacanţa

Cele mai citite

Vacanţa s-a terminat, vara a trecut. Pentru cele viitoare, Google a lansat astăzi două noi servicii pentru utilizatorii săi din România.
Ele sunt Zboruri şi Destinaţii (Flights şi Destinations – denumirile originale în limba engleză), cele două servicii fiind acum localizate şi pentru România. Asta înseamnă că au interfaţă în limba română, informaţii despre preţuri în lei şi mai multe date specifice României.
Google Destinaţii este un serviciu care te ajută să îţi planifici vacanţa direct de pe telefon. Pentru asta, trebuie să cauţi pe Google o ţară, oraş sau continent, alături de cuvintele „călătorie” sau „destinaţie”. Rezultatul va fi o colecţie de opţiuni şi variante pentru locul respectiv, inclusiv zboruri şi hoteluri. Căutarea se poate face şi plecând de la un interes specific, de exemplu schi, plaje sau scufundări.
Secţiunea „Ghid de călătorie” va cuprinde informaţii despre vremea din locul respectiv, în diferite perioade ale anului, sau când este vârful sezonului turistic, în cazul în care căutaţi o vacanţă fără aglomeraţie.
Citește mai mult pe adevarul.ro

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Important pentru sibienii care au nevoie de Fizioterapie. Programările se vor face pe termen nelimitat

Programările în Ambulatoriul de Specialitate din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, pentru specialitatea Medicină fizică și reabilitare...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect