16.2 C
Sibiu
vineri, martie 29, 2024

Schimbări la examenul pentru permis. Viitorii şoferi ar putea să dea patru probe

Cele mai citite

Deputatul PSD Florin Gheorghe a iniţiat un proiect de lege prin care intenţionează să modifice felul în care se poate obţine permisul auto, prin introducerea a două probe suplimentare: condus în poligon şi traseu pe timp de noapte.
„Examenul pentru obţinerea permisului de conducere constă în susţinerea unei probe teoretice de verificarea cunoştinţelor şi a trei probe practice pentru verificarea aptitudinilor şi a comportamentului, corespunzăror categoriei de permis solicitat”, potrivit proiectului de lege, depus la Camera Deputaţilor.
„Am propus ca probele de examinare pentru obţinerea permisului să fie 4 şi nu 2 cum sunt în prezent. Astfel, pentru a obţine permisul de conducere, vor fi obligatorii atât proba teoretică, cât şi trei probe practice: proba de condus în poligon, proba practică de traseu în localitate şi proba practică pe timp de noapte. Am toată încrederea că şi colegii parlamentari vor conştientiza faptul că o asemenea modificare legislativă este un imperativ şi că trebuie să o adoptăm cât mai curând” a spus Gheorghe, potrivit unui comunicat de presă.
 
Citește mai multe pe zf.ro

spot_img
spot_img
Ultimele știri

All 4 Sport Sibiu, noi performanțe la campionatele regionale de înot

Micii sportivi de la Clubul All 4 Sport Sibiu s-au întors cu rezultate notabile de la Campionatele Regionale de...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect