Acum citesti:
Revista People a desemnat-o pentru a cincea oară ”cea mai frumoasă femeie din lume”
Intreg articolul 2 minute de lectura

Revista People a desemnat-o pentru a cincea oară ”cea mai frumoasă femeie din lume”

Actriţa americană Julia Roberts a fost desemnată ”cea mai frumoasă femeie din lume” pe anul 2017, obţinând pentru a cincea oară acest trofeu atribuit în fiecare an de editorii revistei People.

Julia Roberts a obţinut titlul de ”cea mai frumoasă femeie din lume” pentru a cincea oară şi a stabilit cu această ocazie un nou record.

”Sunt extrem de flatată”, a declarat vedeta americană, într-un interviu acordat lui Jess Cagle, editorul-şef al publicaţiei.

Celebra actriţă a făcut şi o glumă pe seama bunului ei prieten, George Clooney, care a obţinut titlul de ”cel mai frumos bărbat în viaţă” de două ori. ”Voi menţiona noua mea reuşită în felicitarea de Crăciun pe care o voi trimite familiei Clooney în acest an”, a declarat, în glumă, Julia Roberts.

În interviul care apare în noul număr al revistei People, Julia Roberts, în vârstă de 49 de ani, vorbeşte şi despre căsnicia ei fericită cu directorul de imagine Danny Moder, cu care este căsătorită de 14 ani, şi despre cei trei copii ai cuplului – gemenii Hazel şi Phinnaeus, în vârstă de 12 ani, şi Henry, în vârstă de nouă ani.

Citește mai mult pe digi24.ro

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.