15.2 C
Sibiu
vineri, martie 29, 2024

Noul album al lui Jay Z, pe primul loc în Billboard 200

Cele mai citite

Noul album de studio al rapperului Jay Z, „4:44”, un material discografic cu accente politice și autobiografice, a intrat în cele din urmă în topul Billboard 200, ocupând primul loc și aducându-i astfel artistului american cel de-al 14-lea No. 1 din carieră, informează Reuters, citat de Agerpres.
Albumul „4:44” s-a vândut în 262.000 de unități, potrivit datelor transmise luni de Nielsen SoundScan, și ocupă locul al patrulea în topul celor mai mari vânzări săptămânale de discuri din 2017.
Noul disc, în care Jay Z recunoaște că a înșelat-o pe soția lui, cântăreața Beyonce, și vorbește despre venirea pe lume a gemenilor cuplului, născuți luna trecută, a fost lansat pe 30 iunie în regim de exclusivitate pentru abonații platformei de streaming Tidal și pentru clienții furnizorului de servicii de wireless Sprint Corp.
Deși a fost certificat cu discul de platină încă din prima săptămână după lansare, „4:44” a fost absent din topul Billboard 200 săptămâna trecută, deoarece Tidal nu transmite companiei Nielsen Music cifrele aferente difuzărilor sale în streaming.
Topul Billboard 200 ține cont de unitățile de albume vândute, vânzările de single-uri (10 single-uri echivalează cu 1 album) și difuzările în streaming (1.500 difuzări în streaming echivalează cu 1 album).
Sursa: agerpres.ro
 

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Retrospectivă. Primarii Sibiului 1990 – 2024

Activitatea Primăriei Sibiu, după Revoluția din 1989, se împarte în două perioade distincte: înainte și după Klaus Iohannis, în...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect