12.2 C
Sibiu
joi, martie 28, 2024

Mesaj Lidia Buble pentru adolescenții sibieni

Cele mai citite

AMR 1 zi
Cântăreața Lidia Buble a transmis un mesaj special pentru adolescenții sibieni: ea îi invită pe aceștia mâine, 19 ianuarie 2018, la Balul Adolescenților Milionari, începând cu ora 18.00, la Sala Transilvania.
,,Vă aștept pe toți la Sala Transilvania din Sibiu, la Balul Adolescenților Milionari! Vă pup și vă aștept acolo! a declarat Lidia Buble. Vedeta a transmis liceenilor mesajul video pe pagina de facebook a proiectului, https://www.facebook.com/baluladolescentilormilionari/:
Balul Adolescenților Milionari este un demers socio-educativ, care promovează excelența în sistemul de învățământ liceal și promovează performanțele școlare și extrașcolare ale elevilor, precum și metodologia de predare a cadrelor didactice.
,,Balul balurilor sibiene” va avea loc la Sala Transilvania, unde liceenii vor avea parte de un spectacol de amploare, cu show-uri de lasere & lumini și concerte cu artiști consacrați.
Cântăreața Lidia Buble, invitata specială a evenimentului, va susține un concert în fața publicului prezent. Liceenii vor avea ocazia să fredoneze alături de ea piesele cele mai cunoscute și premiate: Mi-e bine, Cămașa ta sau Le-am spus și fetelor. Distracția va continua până la ora 24.00, fiind asigurată de ARIAS, duo-ul sibian de artiste DJ, precum și de muzica lui Dj Cipi Hampu.
Zile pline de suspans pentru liceeni -> votarea se face până la eveniment
În cadrul evenimentului vor fi anunțați: Elevul anului, Profesorul anului, Echipa fantastică, precum și Miss și Mister Adolescență Sibiu 2017-2018.
Câștigătorii vor fi stabiliți în urma numărului voturilor de pe fanpage-ul evenimentului. Mecanismul de votare este simplu: au fost create poll-uri de votare pentru fiecare categorie (elev / profesor/ echipă), cu nominalizații proiectului. Acestea sunt publice iar liceenii sunt încurajați să voteze în număr cât mai mare:
Cel mai bun elev (performante scolare si extrascolare): https://apps.facebook.com/my-polls/xtdbgx?from=admin_wall&v=763
Cel mai îndrăgit și performant profesor: https://apps.facebook.com/my-polls/cel-mai-indragit-si-performant-profesor?from=admin_wall&v=128
Echipa fantastică: https://apps.facebook.com/my-polls/echipa-fantastica?from=admin_wall&v=779
Votarea se va putea face până în data de 19 ianuarie, în cadrul evenimentului când Liviu Vârciu va spune „STOP VOT!”.
Bilete
Intrarea se face pe bază de bilet, acestea fiind puse în vânzare online, pe website-ul kompostor.ro, sau se pot cumpăra de la Business Coffee (Galeria Carrfour Șelimbăr sau blv. Victoriei, nr. 32).
Biletele vor putea fi achiziționate și direct la eveniment, la Sala Tansilvania, ele fiind puse în vânzare pe 19 ianuarie 2018, începând cu ora 13.00.
Balul Adolescenților Milionari este un proiect al Asociației pentru Sibiu și co-organizat de Consiliul Județean Sibiu.
Parteneri media: Kiss FM, Sibiu 100%, Zile și Nopți, Ora de Sibiu, Urby App, IVBmedia.ro.
Parteneri: Inspectoratului Scolar al Județului Sibiu, Business Coffee 2 Go, Coca-Cola, Marquardt, Shopping City Sibiu, Aldo Events, Arena Platos Păltiniș, Jifa, Arsis, Andu, Biomin, Adina Zotinca, Escudo, Gama, So Pretty, Xcape Room Sibiu, ZETTA, Escudo, Gama, Oglinda Selfie, Print Sibiu, Liquid The Club, Scoala de soferi ABC, Pensiunea Hugo, Apostroph, NOIR Flowers.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Peste 18.000 de persoane din Sibiu au buletinele expirate

La finalul lunii februarie 2024, în Registrul național pentru evidența persoanelor, au fost înregistrate 18.630 de persoane cu acte...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect