9.1 C
Sibiu
joi, aprilie 25, 2024

Sibiu: Pentru prima dată, marea finală a concursului Miss Diaspora International va fi organizată în România

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Pentru prima dată în cei opt ani de existenţă, concursul Miss Diaspora Models International organizează marea finală anuală în România, după ce în primii şapte ani, competiţia a avut loc la New York, au anunţat organizatorii.

Publicitate

 Printre cele 20 de participante se află şi o româncă. Mihaela Elena Williams are 21 de ani şi este studentă la arte în cadrul Brooklyn College şi îşi doreşte ca, în paralel cu ascensiunea ei ca model, să deschidă o asociaţie care luptă pentru femeile abuzate şi împotriva traficului de carne vie.

Publicitate

Pe 12 iulie, pe scena amplasată în Piaţa Mare din centrul istoric al Sibiului, vor urca 20 de tinere aspirante la titlul de Miss Diaspora Models International. Concurentele locuiesc în Statele Unite ale Americii, dar s-au născut în ţări de pe trei continente şi au lucrat până în prezent ca modele şi chiar actriţe in diverse producţii TV. Aspirantele la marele titlu vor sosi in România cu o săptămână înaintea finalei şi vor intra într-un cantonament de pregătire, descoperind cu această ocazie tradiţiile şi valorile culturale ale ţării noastre. Proiectul va promova astfel România, şi Sibiul în mod special, ca destinaţie turistică şi culturală la nivel internaţional în Statele Unite ale Americii şi in toate ţărilor ale căror reprezentante intră in competiţie.

Timp de 14 zile, din momentul sosirii la aeroport şi până la finalul evenimentului, modelele vor fi însoţite de camerele de filmat, înregistrările urmând să fie incluse într-un documentar ce va putea fi urmărit ulterior de telespectatori din întreaga lume. Mai mult, fotografiile realizate în faţa şi în interiorul celor mai reprezentative locaţii cu potenţial turistic din Sibiu şi din împrejurimi vor compune Miss Diaspora Models Calendar, o publicaţie care va fi promovată în ţările de origine ale participantelor.

Miss Diaspora Models International reprezintă o rampă de lansare pentru tinere modele din întreaga lume ce vor avea şansa să colaboreze cu mari agenţii de modelling din SUA. Printre candidatele şi câştigătoarele ediţiilor trecute se află nume deja consacrate precum Vildane Zeneli, Cara Castonuova, Chastelyn Rodriguez şi Antoaneta Berishaj.

Miss Diaspora Models International este un eveniment cofinanţat de Consiliul Local Sibiu prin Primăria şi Casa de Cultură a Municipiului Sibiu. 

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

Încep înscrierile pentru școlile de poliție

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu organizează recrutarea candidaţilor pentru admiterea în cadrul unităţilor de învăţământ postliceal din cadrul Ministerului...

Locuri de muncă

spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect