Acum citesti:
Colt Technology Services provoacă status – quo-ul industriei de telecomunicaţii
Intreg articolul 3 minute de lectura

Colt Technology Services provoacă status – quo-ul industriei de telecomunicaţii

Compania britanică cu sediul central în Londra îşi întăreşte prezenţa pe piaţa muncii din Sibiu

Te-ai întrebat vreodată ce se întâmplă când trimiţi un e-mail unui prieten? Dar atunci când trimiţi un sms cuiva drag? Ei bine, imediat ce apesi butonul „Trimite”, informaţia transmisă de tine îşi începe „călătoria” prin reţea, către destinatarul ales. Ceea ce numim reţea este de fapt o serie de cabluri îngropate în pământ, prin care circulă cu mare viteză pachetele de informaţie trimise de la punctul A (de la tine) la punctul B (la destinatar).

În ultimii 25 de ani, Colt a pus peste 180.000 kilometri de fibră în pământ, pe continente şi subacvatic, conectând mii de clienţi din întreaga lume. Astfel, este aproape inevitabil ca un pachet de informaţii trimis de tine să nu fi „călătorit” la un moment dat prin reţeaua Colt!

Despre Colt

Colt oferă servicii de internet şi voce companiilor private din Europa, America de Nord şi Asia şi îşi propune să stabilească un nou standard de viteză şi calitate pe piaţa de telecomunicaţii pe care joacă un rol important. Pentru a-şi atinge ţelul, compania britanică a făcut investiţii considerabile în modernizarea reţelei sale inteligente, Colt IQ Network. Reţeaua conectează astăzi peste 200 oraşe şi 49 de zone metropolitane din jurul lumii oferind o viteză de până la 100Gbps clienţilor săi.

Colt şi-a construit deja o reputaţie din faptul că pune clienţii pe primul loc. Întreaga sa strategie de a deveni compania cea mai orientată către client din întreaga industrie telecom, se bazează pe oferirea celor mai bune servicii cu suport local şi cu viziune globală. Iar filosofia functionează, clienţii declarând că serviciile exceptionale oferite de Colt îi motivează să continue colaborarea.

„Connectivity matters”- Conexiunea contează, acesta este mesajul în jurul căruia Colt îşi concentrează serviciile. Perfect adevărat! Conexiunea contează pentru milioanele de fani ai muzicii (Colt susţine Eurovizion), contează pentru bursele mondiale care pot efectua până la 6 milioane de tranzacţii zilnic (EuroCCP este client Colt), şi tot conexiunea reuşeste să aducă Hollywood-ul la Berlin în fiecare an (Colt oferă infrastructura pe care se bazează Berlinale, Festivalul de Film de la Berlin).

Colt în România

Operaţiunile Colt în România au început în anul 2010, când Sibiul a fost ales ca locaţie pentru cel de-al treilea Centru de Operaţiuni al companiei, alături de Barcelona (Spania) şi Gurgaon (India). Echipa noastră numără peste 100 de angajaţi şi oferă suport întregii organizatii – de la relaţia cu clienţii, până la servicii financiare, resurse umane sau software development. Echipa locală joacă un rol important în împlinirea viziunii globale de a deveni compania cea mai orientată către client din industria sa.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.