Acum citesti:
Auchan Sibiu aduce o noua inovatie in experienta ta la cumparaturi !
Intreg articolul 2 minute de lectura

Auchan Sibiu aduce o noua inovatie in experienta ta la cumparaturi !

Începând din 18 septembrie  Auchan Sibiu își primește clienții cu cel mai modern sistem de case semiautomate rapide din centrul tarii .

Astfel, sibienii se pot bucura in premiera de noul sistem de incasare a cumparaturilor , având ca scop diminuarea timpului petrecut de clienți pentru realizarea plății.

Cu o suprafață de peste 6.000 de metri pătrați, 44.000 de produse, servicii moderne și prețuri mici, permanent, Auchan Sibiu își propune să ofere, locuitorilor orașului, soluții de cumpărare adaptate mereu nevoilor acestora.

**********

Auchan România are în portofoliu 33 de hipermarketuri și 4 magazine de proximitate MyAuchan. Cu 280.000 m2 suprafaţa netă de vânzare, circa 10.000 de angajaţi,  o cifră de afaceri cu taxe de peste 1,2 miliarde de Euro în 2016, propune celor circa 5 milioane de locuitori din 18 oraşe în care sunt prezente magazinele Auchan un comerţ modern, de calitate, cu cele mai largi game de produse şi un concept de discount generalizat, cu toate preţurile mici, permanent. Auchan România realizează o serie de acțiuni importante pentru promovarea activităților de responsabilitate socială şi integrare a tinerilor dar şi programe pentru protejarea mediului înconjurător care au drept scop gestionarea deşeurilor, economisirea resurselor naturale, oferirea la vânzare a unor produse care protejează mediul. www.auchan.ro

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.