Acum citesti:
Colt Technology Services
Intreg articolul 3 minute de lectura

Colt Technology Services

Colt Technology Services – Sibiul joacă un rol esenţial în serviciile de telecomunicaţii globale

Colt, compania britanică cu sediul central la Londra, stabileşte un nou standard de viteză şi calitate pe piaţa de telecom pentru cele mai mari centre de afaceri din Europa, Asia și America de Nord. Unul dintre centrele de operaţiuni ale companiei se află în Sibiu încă din 2010. Am vorbit recent cu Carl Grivner, CEO Colt, despre rolul centrului în împlinirea viziunii globale de a deveni compania cea mai orientată către client din industria sa. Iată ce am aflat.

colt grafic

C G: Centrul din Sibiu joacă un rol e­­senţial şi multi-dimensional pentru Colt. Acesta acţionează ca mecanism de suport pentru interacţiunea directă cu clienţii la nivel global. Mai mult, aici se află echipe care susţin performanţa în vânzări. Colt Sibiu are un impact direct atât asupra profitului, cât şi asupra satisfacţiei clienţilor.

Colt a intrat pe piaţa de telecomunicaţii din România acum 10 ani. Puteţi vorbi despre experienţa de până acum?

C G: Am avut o experienţă de succes în România şi sunt impresionat de calitatea extraordinară a angajaţilor noştri de aici, dar şi de avantajele competitive ale candidaţilor locali. Atragem tot mai mulţi oameni valoroşi în echipa Colt! E impresionantă combinaţia de competenţe  existentă – fie că ne referim la aspecte tehnice sau lingvistice. Colt are o bază de peste 25.000 clienţi la nivel mondial, iar posibilitatea de a vorbi cu aceştia în limba lor este un aspect vital al business-ului nostru. Etica profesională, diversitatea de competenţe, nivelul înalt de educaţie şi calitatea echipei noastre sunt fundamentele experienţei pozitive avute de Colt în România.

Având în vedere experienţa pozitivă, preconizaţi o creştere pentru Colt Sibiu în viitorul apropiat?

C G: Da, avem în vedere extinderea echipei. Când ai un mix de aspecte pozitive şi o activitate de succes, aşa cum avem noi, este firesc să doreşti să creşti!

Aţi vizitat Sibiu de mai multe ori până acum. Cum vi se pare oraşul?

C G: Îmi place foarte mult! Cred că Sibiul este un oraş fermecător. De fiecare dată când sunt aici, îmi place să mă plimb şi să vizitez bisericile vechi, care sunt absolut superbe. Din punct de vedere cultural, cred că Sibiul este o locaţie extraordinară şi îmi face plăcere să îl vizitez de câte ori am ocazia. De asemenea, mâncarea de aici îmi place foarte mult, mai ales sarmalele!

Teo Galea, în calitate de Country Manager Colt Romania, cum vezi business-ul Colt de la nivel local?

Venind din antreprenoriat, am fost placut surprins de mediul dinamic din a­­ceastă corporaţie, dar mai ales de calitatea relaţiilor umane. De trei ani şi jumătate nu am reuşit să mă plictisesc, interacţionez cu oameni din culturi diverse şi sunt mereu implicat într-un proiect nou.
Mi se pare fascinant să fii direct conectat la acest domeniu avansat al tehnologiei fără să fii nevoit să pleci la Londra sau Bucureşti, ci pur şi simplu să fii acasă, la Sibiu.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.