Acum citesti:
Românii și miturile
Intreg articolul 3 minute de lectura

Românii și miturile

Terenul pe care este construit cartierul Bavaria este ferit de orice fel de pericole, în ciuda prejudecăților sibienilor.

Despre ansamblul rezidențial de case Bavaria

Bavaria este un cartier exclusiv de case, proiectat și construit de un dezvoltator german. Amplasat la doar câteva minute de Sibiu, acesta este un cartier deosebit care dispune de locuințe individuale și de tip duplex de vânzare. Zona este una foarte liniștită, cu multe spații verzi de unde priveliștea spre Munții Făgăraș este minunată.

Avantajele BAVARIA sunt numeroase, dar printre cele mai importante sunt faptul că terenul parcelat pe care se construiesc casele este fără probleme de alunecări, dar și lipsa ambuteiajelor în zona aceea.

Case sigure – Teren fără probleme geologice

Pentru această zonă pe care se construiesc acum case au fost executate lucrări geotehnice care certifică faptul că zona este una stabilă și fără pericol de accidente geologice. În etapa de teren , s-au executat foraje geotehnice în sistem percutant – uscat cu instalația mecanică Cobra –Nordmeyer și penetrări ușoare. Prelevările de probe din forajul executat au fost analizate în birou geotehnic de specialitate, iar geologul Mihai Bădilă asigură cumpărătorii că zona este una fără pericole.

În etapa de birou, s-a executat documentarea preliminară privind geomorfologia și geologia din zonă, dar și documentarea preliminară privind lucrări geotehnice efectuate anterior în zona studiată și zona limitrofă acesteia. Mai mult, a fost întocmită documentație geotehnică de specialitate care poate atesta oricând cele menționate mai sus.

Documentația a fost întocmită în conformitate cu prevederile și reglementările din ”Normativ privind principiile, exigentele si metodele cercetarii geotehnice a terenului de fundare” –NP. 074/2014.

Datele analizate se referă la tabilirea condișiilor generale de morfologie, geologie , hidrogeologie și geotehnică din zonă. În plus, s-a analizat încadrarea seismică, determinarea nivelului apelor subterane și a eventualelor infiltrații de apă. Concluziile sunt că din punct de vedere geomorfologic și geologic, această zonă este una stabilă, fără accidente geologice (alunecări de teren).

Fără probleme de trafic

Date fiind problemele actuale, un alt avantaj major al acestui ansamblu de case este faptul că este situat într-o zonă fără ambuteiaje. Traficul nu este problematic, astfel că drumul până acasă este o reală plăcere. Căile de acces și aleile din interiorul ansamblului sunt 100% asfaltate. Mai mult, în Bavaria străzile sunt iluminate mai bine decât în orice cartier din Sibiu și casele au fost construite cu suficient spațiu între ele, pentru ca locatarii să se bucure de intimitate și confort.

Tipuri de case disponibile spre vânzare

Ansamblul rezidențial dispune de aproape 100 de parcele pe care acum se construiesc tot atât locuințe individuale cât și de tip duplex. Casele sunt compartimentate modern și practic, astfel încât să asigure intimitate în propria locuință.

Mai mult, cumpărătorii au posibilitatea de a achiziționa un teren cu autorizație de construcție și utilități pentru a-și construi locuința ideală și potrivită nevoilor lor.

Contact: Cristina Chiciudean –  0770512659

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.