Acum citesti:
O nouă ediție de succes a târgului de joburi “Career Expo” organizat de Rotaract Sibiu
Intreg articolul 2 minute de lectura

O nouă ediție de succes a târgului de joburi “Career Expo” organizat de Rotaract Sibiu

Peste 900 de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă au participat la cea de-a treia ediție a Târgului de Joburi „Career Expo” organizat de clubul Rotaract Sibiu. Evenimentul organizat în 24 octombrie în holul Facultății de Inginerie, a reunit 12 companii de top din Sibiu și s-a bucurat de un real succes.

„Am întâlnit foarte multe joburi interesante la Career Expo. Acum știu că am de unde să aleg când termin facultatea. Mi-a plăcut modul de prezentare al fiecărei firme în parte”, spune Liviu, student la Inginerie.

„Consider un eveniment reușit, la care a participat un număr foarte mare de studenti interesați de ofertele noastre de muncă. Suntem mulțumiți si sperăm să participăm și la edițiile viitoare.”, ne-a declarat unul din participanți.

“Ne bucură faptul că am ajuns la cea de-a treia ediție de Career Expo și credem că acest eveniment și-a atins scopul și de această dată, acela de a creea un cadru în care studenți și profesioniști, interesați de un nou loc de muncă, să vină în contact direct cu angajatori de top. Așadar, suntem încântați, acesta fiind încă un proiect al Rotaract Sibiu realizat pentru comunitate. De asemenea, pe această cale, doresc să mulțumesc participanților și partenerilor implicați în acest eveniment.” a declarat Paul Alexandru Văcaru, președintele clubului Rotaract Sibiu.

Rotaract Club Sibiu este un grup format din 25 de tineri dornici să ajute la dezvoltarea orașului. Pe lângă activităţiile şi acţiuniile pe care le întreprind pentru a se dezvolta personal, profesional şi ca grup, se implică în comunitate în diverse arii de activitate: de la educaţie până la încurajarea dezvoltării sociale, culturale, economice în oraş, şi nu numai, materializate prin proiectele pe care le desfășoară.

3
2
1
Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.