Acum citesti:
Campanie la Marquardt: “Sănătate. Performanță. Viață”
Intreg articolul 2 minute de lectura

Campanie la Marquardt: “Sănătate. Performanță. Viață”

20171106_161527

Peste 1.700 dintre angajații companiei Marquardt Sibiu au participat pe parcursul lunilor octombrie și noiembrie la workshopurile de informare susținute la sediul firmei în cadrul campaniei “Sănătate. Performanță. Viață”.

Marquardt Sibiu este cea mai mare dintre filialele Grupului Marquardt din toată lumea. Compania a decis organizarea acestei campanii de informare și educare a personalului pe teme de sănătate a muncii, a mediului de lucru și a igienei personale. Campania a avut ca scop informarea și educarea angajaților pentru promovarea unor rutine care să conducă la un stil de viață sănătos – la locul de muncă și în viața personal.

A fost inclus în Programul “Sănătate. Performanță. Viață” personalul direct productiv din Logistică și din cinci secții din Producție, iar ședințele de informare au fost organizate la sediul ambelor fabrici Marquardt, pentru a ușura accesul angajaților.

Pe parcursul acestor întâlniri au fost invitate cadre medicale de la Intermedica pentru a susține pentru personalul Marquardt prelegeri despre igiena personală, igiena locului de muncă sau despre bolile sezoniere, respectiv infecțiile respiratorii.

În perioada celor două luni în care s-a derulat programul, compania Marquardt a oferit angajaților fructe proaspete pentru consum, la locul de muncă sau în sălile în care au avut loc prelegerile.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.