Acum citesti:
Cauți un tipar de calitate în Sibiu? FLYERALARM te ajută să îți promovezi afacerea
Intreg articolul 4 minute de lectura

Cauți un tipar de calitate în Sibiu? FLYERALARM te ajută să îți promovezi afacerea

Lasă oamenilor semne în prezent pentru a-și aminte de tine în viitor! Promovarea afacerii tale cu ajutorul materialelor personalizate reprezintă o bună metodă prin care te faci cunoscut și apreciat, prin care îți mărești portofoliul de clienți sau chiar poți atrage noi parteneri. Crearea unei identități vizuale puternice pentru compania ta este primul lucru important pe care trebuie să-l faci. Dacă nu ai o identitate vizuală puternică, nu o sa fii remarcat și memorabil, iar lumea nu te va lua în serios.

Pentru toți cei care dețin o afacere în Sibiu și au înțeles că materialele printate ajută la succesul lor în afaceri, Flyeralarm, tipografia cu renume în Europa, căutată pentru calitatea printului digital și offset, propune standarne înalte de calitate în materie de print. Prezenți la Sibiu din 2015 îi recomandă seriozitatea și calitatea cu care își tratează clienții. Flyeralarm susține cu tărie că o prezentare profesionistă compusă din carti de vizita, coli cu antet sau facturiere personalizate trebuie să fie accesibilă oricărei firme.

Având la îndemână promovarea digitală, te poți gândi că folosirea unor materiale promoționale personalizate nu mai contează atât de mult. Secretul este să folosești materiale promotionale personalizate de calitate (atât în ceea ce privește printul cât și designul), iar acestea pot fi la fel de eficiente. De câte ori ți s-a întâmplat să întâlnești pe cineva, să vorbești o grămadă de lucruri interesante legate de afaceri, iar a doua zi pur și simplu să nu-ți mai amintești numele lui/ei? Atunci te-ar fi ajutat o carte de vizită!

Când vine vorba de a organiza un eveniment special, cum ar fi deschiderea unui punct de lucru, promovarea unui produs nou, organizarea unui concert, trebuie să te asiguri că publicul tău țintă află această informație în timp util. Un mod de a face astfel de evenimente cunoscute sunt rețelele sociale, dar, pe lângă asta, poți folosi și una din tehnicile de marketing directe încercate și testate de-a lungul anilor pentru astfel de scopuri: flyerele și pliantele.

Flyeralarm crede că pentru promovarea unei afaceri este important să folosești materiale promoționale personalizate de calitate, iar acest lucru include atât partea de print, cât și partea de design. Probabil ți s-a întâmplat și ție să comanzi diferite materiale promoționale iar culoarea din design să nu iasă așa cum doreai, sau cartonul folosit pentru print să fie de proastă calitate.

Profesioniștii de la Flyeralarm vin în sprijinul tău cu soluții complete și profesionale de realizare și printare materiale promoționale care să-ți aducă rezultatele dorite. Ei au obiective clare pe care și le propun în relația cu clienții, iar acestea se referă la: servicii și produse de calitate, design creativ, seriozitate și relație bazată pe încredere.

Această firmă oferă servicii tipografice prin indermediul online-ului pe segmentul B2B în Europa, și este una dintre cele mai mari companii e-comemerce din Germania. Echipa de lucru este formată din specialiști în tipografie care au beneficiat de perfecționare în Germania, și toate acestea pentru ca ei să ofere consiliere profesionistă clienților români. Toate produsele comercializate sunt tiparite în Germania, folosindu-se tehnologie și mașini de print digital si offset de ultimă generație de la producători de talie mondială, precum Heidelberg, KBA, Xerox si HP.

Pentru a vă convinge de calitatea produselor și a vă alunga teama de a plasa comenzi online, la Flyeralarm puteți solicita mostrarul de hârtie cu peste 40 de tipuri și gramaje diferite sau pachetul de mostre cu diverse produse tipărite ei. Portofoliul lor cuprinde: afișe, autocolante, bloc notes, broșuri și cataloage, cărți de vizită, cărți poștale, coli cu antet, facturier, flyere, mape, pliante, dar și grafică și machetare.

Flyeralarm îți ajută afacerea să crească!

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.