Acum citesti:
Marquardt – 3 premii în Top Afaceri România 2017
Intreg articolul 2 minute de lectura

Marquardt – 3 premii în Top Afaceri România 2017

diploma nationala

Compania Marquardt Sibiu a câștigat, la finalul anului trecut, trei premii în cadrul clasamentelor Top Afaceri 2017, acordate de portalul de statistici economice ListaFirme.ro pe baza bilanțului din anul anterior.

Marquardt Schaltsysteme SCS Sibiu a ocupat locul 1 în Top Municipiul Sibiu Afaceri România 2017, pe baza cifrei de afaceri. Acestei clasări la nivel local i s-au adăugat alte două diplome – una la nivel județean și alta la nivel național: locul 1 în Top Afaceri Județul Sibiu în Domeniul 27 “Fabricarea echipamentelor electrice” și locul 1 în Top Național Afaceri în Domeniul 2790 “Fabricarea altor echipamente electrice”.

Managerul general Marquardt România, Mourad Halilou, consideră că aceste premii sunt o răsplată a muncii întregului colectiv de la Sibiu, care merită felicitări. „Aceste premii demonstrează rezultatele bune obținute de compania noastră. Cu această ocazie mulțumesc foarte mult tuturor angajaților Marquardt România pentru munca de calitate depusă în 2017 și pentru cea pe care sunt convins că o vor depune în acest an”, a adăugat managerul general.

Topul Afaceri din România este realizat de ListaFirme.ro în fiecare an pe baza rezultatelor obținute în anul precedent, companiile fiind premiate pe baza unor formule care iau în considerare cifra de afaceri, profitul și alți indicatori economici reflectați la nivel local, județean și național, respectiv pentru performanță economică și spirit antreprenorial.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.